Voorwoord

‘Samen maken we het verschil’

2016 was voor onze organisatie het jaar waarin we gestart zijn met een nieuwe organisatiestructuur. Dat betekende een jaar waarin veel aandacht is besteed aan interne processen, met het vallen en opstaan dat daarbij hoort. De blik naar buiten was er natuurlijk ook. We hebben samen met onze omgeving een nieuw strategisch beleid opgesteld: ‘Samen maken we het verschil’. Maar, zoals de titel al aangeeft: we kunnen het niet alleen. Samenwerking zorgt voor verbetering en versterking, in het belang van een optimale zorg en behandeling van onze klanten.

In dit Jaarbeeld laten we opnieuw thematisch een aantal ontwikkelingen in onze organisatie zien. Het zijn voorbeelden van de inzet en betrokkenheid van onze medewerkers om onze klanten te helpen in het vinden van een nieuwe balans.

We leverden de zorg zoals u die van ons gewend bent: van goede kwaliteit en met een warm hart. Daar zijn we trots op. En niet alleen daarop, maar ook op alle extra’s: die dingen die het leven van onze klanten en van onze medewerkers een tikkeltje aangenamer, leuker of uitdagender maken.

Namens alle medewerkers van Libra Revalidatie & Audiologie wens ik u veel kijk- en leesplezier.

Vincent Buitendijk,

Raad van Bestuur