Chronische pijn

Last van je rug, pijn in je benen en armen, voeten die zeer doen, spierpijn; het zijn klachten die iedereen wel eens ervaart. Maar wat nou als je hier altijd last van hebt? Dat je nooit kunt spelen in de pauze zonder pijn. Dat je niet kunt sporten omdat de pijn je tegenhoudt. Dat je door de pijn niet naar school gaat. Heeft uw kind deze klachten dan is er sprake van chronische pijn. Dit is niet alleen voor het lichaam erg vervelend, het is ook niet leuk om niet mee te kunnen doen met leeftijdsgenoten.

Altijd pijn, komt mijn kind daar ooit van af?

Uw dokter kan uw zoon/dochter doorverwijzen naar Libra Revalidatie, als de pijnklachten de activiteiten die op die leeftijd uitgevoerd moeten kunnen worden te zeer beperken. Bestaan deze klachten al lang en is er nooit een duidelijke lichamelijke oorzaak voor gevonden, dan kan Libra u helpen.

De behandeling is niet gericht op het wegnemen van de klachten, maar op het zo goed mogelijk mee te kunnen doen met de dagelijkse dingen. We zoeken samen naar een balans tussen belasting (wat je van jezelf vraagt) en belastbaarheid (wat je aankunt).

Aan het eind van de behandeling is uw zoon of dochter weer in staat om activiteiten te ondernemen die bij zijn/haar leeftijd passen, zoals naar school gaan, omgaan met vriendinnen en vrienden, werken (bijbaantje), hobby’s uitoefenen en sporten. Daarbij richten we ons ook op uw familie en andere mensen in uw directe omgeving.

Meer informatie