01 november 2022

Expositie Gijs van de Schoot

Van november tot en met januari kun je de expositie van Gijs van de Schoot op locatie Blixembosch bekijken. In januari 2021 werd Gijs getroffen door een herseninfarct en in maart van dat jaar is hij gaan revalideren bij Libra Revalidatie & Audiologie. Gijs heeft gelukkig, ondanks het infarct, zijn creativiteit nooit verloren.

De expositie is gratis te bezoeken van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Bezoekadres: Libra R&A locatie Blixembosch, Toledolaan 2, 5629 CC Eindhoven, in de gangen op de begane grond. Bij het tafeltje links in de hoofdgang is meer informatie over de expositie te vinden. In overleg met Gijs kan een kunstwerk gekocht worden. Als je hier interesse in hebt, neem dan contact met hem op via: gijsvandeschoot@gmail.com

Meer kunst bij Libra

Drie tot vier keer per jaar organiseren de kunstcommissies van Libra een expositie met uiteenlopende kunstwerken op de locaties Leijpark (Tilburg) en Blixembosch (Eindhoven). Deze exposities zijn altijd vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden.

Meer over de expositie