01 juni 2019 | Libra Revalidatie & Audiologie, locatie Blixembosch

Expositie Marc Rammeloo

Van juni tot en met augustus 2019 bij Libra Revalidatie & Audiologie, op locatie Blixembosch. De expositie is gratis te bezoeken van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. De werken zijn te vinden in de gangen op de begane grond.

De schilderijen van Marc Rammeloo

Marc streeft in zijn schilderijen niet naar het diepzinnige of naar het uitdrukken van de complexiteit van de wereld. Hij experimenteert en zoekt naar een kleurrijke eenvoud. Vaak komt de natuur terug in zijn werk.

Een lijn kan ogenschijnlijk verkeerd zijn en toch ergens naar leiden. Dat maakt het interessant. Er zit spanning in tegenstellingen als open en dicht, rond en strak, vorm en vrijheid. Het zoeken naar balans en verhouding fascineert hem. Zijn motto voor nu is ‘Even geen rechte lijnen’.

Wie is Marc?

Van oorsprong is Marc bouwkundig architect. Als de architect een schets maakt, dan laat deze een herkenbare werkelijkheid zien. De tekening toont hoe een ruimte er uit zal komen te zien en hoe deze beleefd kan worden. Naast zaken als vormgeving, compositie, kleur en esthetiek van een gebouw moet in de architectuur een tekening ook altijd technisch deugdelijk zijn.

Via een modeltekengroep kwam Marc in aanraking met het tekenen uit de vrije hand. Vrijere en rondere vormen. Ongebonden door de noodzaak om praktisch toegepast te hoeven worden.

Kunst bij Libra

De expositie is gratis te bezoeken van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Bezoekadres: Libra R&A locatie Blixembosch, Toledolaan 2, 5629 CC Eindhoven, in de gangen op de begane grond. Bij het tafeltje links in de hoofdgang is meer informatie over de expositie te vinden. De werken zijn te koop.

Meer kunst bij Libra Revalidatie & Audiologie

Drie tot vier keer per jaar organiseren de kunstcommissies van Libra R&A een expositie met uiteenlopende kunstwerken op de locaties Leijpark (Tilburg) en Blixembosch (Eindhoven). Deze exposities zijn altijd vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden.