05 oktober 2017

4e Libra Fit & Fun dag weer zeer geslaagd!

Voor het 4e jaar organiseerde Libra R&A de Fit & Fun dag op locatie Leijpark. 75 kinderen/jongeren van 5 tot en met 17 jaar deden mee. Tijdens deze middag maken de kinderen met een beperking en hun broertjes en zusjes kennis met verschillende vormen van sport en bewegen.

De middag begon met een lunch en een korte presentatie “hoe maak je poep”. Terwijl de diëtisten een korte quiz met de kinderen speelden, kwamen de spelers van Willem II stilletjes de zaal in. Het was tijd om met de spelers te praten en op de foto te gaan. Veel handtekeningen werden gezet op de shirts van de kinderen. Daarna volgde de warming-up op muziek.

De rest van de middag volgden de kinderen in groepjes verschillende clinics en workshops samen met de spelers van Willem II. Golf, Bootcamp, Race running, Yoga, workshop “vezels zoeken” en een actieve workshop die gegeven werd door een theatergroep die aansloot op het “vezels zoeken”.

Studenten van de opleiding Sport & Bewegen (ROC) begeleidden de middag samen met de medewerkers van Libra R&A. De kinderen waren enthousiast en genoten zichtbaar, net als de ouders/begeleiders die aanwezig waren.