09 juli 2018

Duo-kunst-expositie op locatie Leijpark

Van 5 juli tot en met 9 oktober 2018 exposeren kunstenaars Yvonne Langenhuijsen en Ingrid van Hove bij Libra Revalidatie & Audiologie in Tilburg.

Over Yvonne Langhuijsen

Yvonne Langhuijsen is een kunstschilder werkzaam in Tilburg. In haar werk gebruikt zij nu vooral acryl-, olieverf en collagetechnieken. Reizen, expositie- en museabezoeken evenals het werk van anderen hebben haar geïnspireerd. Het vrouwelijk lichaam met haar ronde en golvende vormen is voor haar ook een thema. Fascinatie voor ritme, vlakken en compositie komen steeds terug. Bij voorkeur gebruikt zij de aarde- en natuurkleuren van bijvoorbeeld roest, steen of hout. Zij heeft al verschillende exposities op haar naam staan.

Over Ingrid van Hove

Ingrid van Hove, is selfmade kunstenaar heeft als passie werken met klei. In haar klei-beelden legt ze graag een vleugje humor, zoals te zien is bij de vogels met een “gek bekkie” of de eigenwijze nuffige dametjes. Ze maakt ook vazen met een thema. Vaak gebruikt ze een onderwerp dat zij uitvergroot, of een fantasie. Al een aantal jaren geeft ze les in haar eigen atelier.

Bezoek expositie

Bent u nieuwsgierig naar de werken? U kunt de expositie gratis bezoeken van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Bezoekadres: Libra Revalidatie & Audiologie locatie Leijpark, Professor Stoltehof 3, 5022 KE Tilburg (gangen op de begane grond). Meer informatie vindt u in de folders bij de hoofdingang.

Meer kunst bij Libra Revalidatie & Audiologie

Drie tot vier keer per jaar organiseren de kunstcommissies van Libra R&A exposities op de locaties Leijpark (Tilburg) en Blixembosch (Eindhoven). Deze exposities zijn voor iedereen vrij toegankelijk.