11 augustus 2017

Groepsexpositie bij Libra R&A locatie Leijpark

Van 13 juli tot en met 10 oktober exposeren Louise van den Heuvel-van Beers (schilderijen), Miriam van leemput (portretten in klei) en Ronne Vinkx (fotografie) bij Libra Revalidatie & Audiologie, locatie Leijpark.

Ronne Vinkx startte met fotograferen tijdens zijn eerste verre reis naar West-Amerika. Sindsdien staat in zijn werk het landschap centraal. Op de expositie ziet u foto’s van landschappen uit Argentinië, IJsland, Chili en Bolivia. Maar ook het Nederlandse landschap, zoals de Kampina, ontbreekt niet.

In 2016 beklom Ronne de Kilimanjaro en schoot hij vanaf de top indrukwekkende beelden.

Louise van den Heuvel-van Beers schildert sinds 1983. Zij volgde een kunstopleiding en talrijke cursussen in aquarel, beeldhouwen en boetseren. Zij is lid van de kunstenaarsgroep AR-T (AteliersReeshofTilburg) en de schildersclub ‘de Zolderlingen’.

Miriam van Leemput ontdekte haar liefde voor klei rond 2000. Op deze expositie ziet u haar eerste beelden. Zij volgde twee jaar lang de vakopleiding SBB te Gouda. Hier leerde ze verschillende technieken voor het gebruik van keramiek. Daarnaast volgde ze lessen bij Çarien van Dongen.

Bezoek de expositie

Bent u nieuwsgierig naar de werken? U kunt de expositie gratis bezoeken, van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Bezoekadres: Libra Revalidatie & Audiologie locatie Leijpark, Professor Stoltehof 3, 5022 KE Tilburg (gangen op de begane grond).

Meer informatie vindt u in de folders bij de hoofdingang.