15 oktober 2018

Parkeren met kentekenregistratie

Per 1 november worden de slagbomen bij de ingang van locatie Blixembosch en locatie Leijpark vervangen door een nieuwe installatie. Deze nieuwe installatie is voorzien van kentekenregistratie. De slagboom gaat automatisch open zodra de installatie het kenteken van het voertuig herkent.

Locatie Blixembosch

  • Klanten, bezoekers en sporters: komt u met eigen vervoer dan is het noodzakelijk dat u uw kenteken van de auto doorgeeft bij de receptie. Vanaf 1 november kunt u uw kenteken doorgeven. Ook als u wordt weggebracht en/of opgehaald dan kan het kenteken van de auto worden doorgeven. Alle auto’s met een geregistreerd kenteken kunnen eenvoudig in- en uitrijden tijdens afspraken. Staat uw kenteken nog niet geregistreerd meld u dan via de intercom en laat vervolgens uw kenteken registreren bij de receptie.

    Ook in de avonduren zijn de slagbomen gesloten. Bezoek kan zich melden via de intercom of het kenteken laten registreren. Dit geldt ook voor de sporters ‘s avonds en in het weekend. 

  • Taxichauffeurs: komt u regelmatig met dezelfde taxi of taxibus op locatie Blixembosch om iemand op te halen of weg te brengen? Dan kunt u het kenteken van de taxi of taxibus vanaf 1 november doorgeven bij de receptie. U kunt dan eenvoudig in- en uitrijden. Staat uw kenteken (nog) niet geregistreerd meld u dan via de intercom.

Locatie Leijpark

  • Klanten: komt u met eigen vervoer dan is het noodzakelijk dat u uw kenteken van de auto doorgeeft bij de receptie. Vanaf 1 november kunt u uw kenteken doorgeven.

  • Partner en ouders: voor elke kamer is er voor één kenteken een parkeerplaats beschikbaar. Dit kunt u doorgeven bij de servicebalie.

  • Bezoekers en taxichauffeurs: u kunt een half uur gratis in- en uitrijden. Langer dan een half uur is betaald parkeren. Betalen kan alleen met pin. Voor de betaling moet u het kenteken invoeren in de betaalautomaat.