15 oktober 2018

Kentekenregistratie

Deze week worden de slagbomen bij de ingang van locatie Blixembosch en locatie Leijpark vervangen door een nieuwe installatie. Deze nieuwe installatie is voorzien van kentekenregistratie. De slagboom gaat automatisch open zodra de installatie het kenteken van het voertuig herkent. Bekijk de informatie die voor u van toepassing is.

Revalidanten en bezoekers locatie Blixembosch en locatie Leijpark
Komt u met eigen vervoer dan is het noodzakelijk dat u uw kenteken van de auto doorgeeft bij de receptie. Ook als u wordt weggebracht en/of opgehaald door familie of een kennis, dan kan hij of zij het kenteken van de auto doorgeven. Alle auto’s met een geregistreerd kenteken kunnen tijdens afspraken eenvoudig in- en uitrijden. Staat u kenteken nog niet geregistreerd meld u dan via de intercom en laat vervolgens uw kenteken registreren bij de receptie.

Ook in de avonduren zijn de slagbomen gesloten. Bezoek kan zich melden via de intercom of het kenteken laten registreren. Dit geldt ook voor de sporters ‘s avonds en in het weekend. 

Taxichauffeurs locatie Blixembosch
Komt u regelmatig met dezelfde taxi of taxibus op locatie Blixembosch om revalidanten op te halen of weg te brengen? Dan kunt u het kenteken van de taxi of taxibus doorgeven bij de receptie. U kunt dan eenvoudig in- en uitrijden. 

Taxichauffeurs locatie Leijpark
Door de nieuwe installatie vervalt het parkeerkaartje en de uitrijkaarten. U kunt nog steeds binnen een half uur gratis in- en uitrijden. Mocht u langer nodig hebben dan een half uur dan kunt u dit kenbaar maken bij de receptie. De receptie geeft u dan een zogenaamde “QR” code waarmee u kunt uitrijden.