13 april 2018

Kunstexposities bij Libra locatie Blixembosch: Loes Beks en Else-Marie Vermolen

De expositie van Loes Beks is te zien tot en met juni 2018.
De expositie van Else-Marie Vermolen is te zien tot en met eind augustus 2018.

Loes Beks, een geboren Eindhovense, schildert al jaren en volgde verschillende kunstopleidingen. Door de workshops bij o.a. Frans Manders, Jos Leurs en Gerard van de Weerd ontwikkelde zij haar huidige manier van schilderen. Deze is geïnspireerd op het impressionisme. Haar onderwerpen zijn divers. Mensen, landschappen, stillevens en bloemen, schildert ze vanuit gevoel, met passie en liefde voor het schilderen zelf. Op afspraak geeft zij workshops (040-2622188) en op haar website kunt u meer van haar werk bekijken.

Else-Marie Vermolen heeft als autodidact niet de wegen van conventies gevolgd, maar met haar eigen kijk op materialen en technieken in vilt, inkt, verf, papier, metaal, papier en textiel een manier van kunstbeleving gevonden. Het resultaat is een eigenzinnige interpretatie van landschappen in een veelheid van technieken, waarbij het overbrengen van sfeer en kleur op de voorgrond staan. Zij maakt ook werk in opdracht, zie website.  

Kunst bij Libra
De exposities zijn gratis te bezoeken van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Bezoekadres: Libra R&A locatie Blixembosch, Toledolaan 2, 5629 CC Eindhoven, in de gangen op de begane grond. Bij het tafeltje links in de hoofdgang is meer informatie over de expositie te vinden. De werken zijn te koop. 

Meer kunst bij Libra Revalidatie & Audiologie
Drie tot vier keer per jaar organiseren de kunstcommissies van Libra R&A een expositie met uiteenlopende kunstwerken op de locaties Leijpark (Tilburg) en Blixembosch (Eindhoven). Deze exposities zijn altijd vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden.

Libra Revalidatie heeft locaties in Eindhoven, Tilburg en Weert.
Libra Audiologie heeft locaties in Eindhoven, Tilburg, Breda en Uden.