07 juli 2017

'Mijn kind in coma' 5 september te koop

Op 5 september 2017 brengt Libra Revalidatie & Audiologie het boek ‘Mijn kind in coma’ uit. Een boek met ervaringsverhalen van ouders van kinderen die bij Libra het programma Vroege Intensieve Neurorevalidatie hebben doorlopen.

Niemand snapt wat ouders doormaken wanneer hun kind in coma raakt. Behalve de ouders die het hebben meegemaakt. Zij herkennen de angst, de onzekerheid, de frustratie en alle andere emoties die er bij horen. En zij weten wat het is om keer op keer hoop te blijven houden bij tegenslag en blij te zijn met vooruitgang. Hoe minimaal soms ook.

Hartverscheurend
Moeder van Daphne: "Niemand kan de pijn verzachten behalve je kind als die kleine stappen van vooruitgang laat zien. Het is soms hartverscheurend om ervaringen uit te wisselen, maar het werkt ook verhelderend”. 
De verhalen in het boek laten het veranderde perspectief van ouders, andere naasten en de patiënt zelf zien tijdens en na het langdurige revalidatieproces. ‘Mijn kind in coma’ kan ouders maar ook behandelaren en verzorgers ondersteunen bij het proces dat zij doormaken.

Voor iedereen beschikbaar
Boek 'Mijn kind in coma'Het boek is bedoeld voor de ouders, familieleden van kinderen die in coma raken, vrienden, kennissen, leraren, mantelzorgers en andere betrokkenen.  En voor hulpverleners die met deze doelgroep te maken hebben; denk aan intensivisten, IC-verpleegkundigen, neurologen, huisartsen en andere geïnteresseerden.
Het boek is voor iedereen die interesse heeft beschikbaar en te bestellen vanaf 5 september 2017 bij Bol.com voor de prijs van € 17,50.

Meer weten? Mail naar: mijnkindincoma@libranet.nl
Bekijk hier meer informatie over het programma Vroege Intensieve Neurorevalidatie (VIN)