09 oktober 2018

Verbouwing Librasserie

De Librasserie wordt verbouwd van 17 tot 23 oktober. Er is in deze periode een beperkt assortiment verkrijgbaar tegen contante betaling. Vanaf woensdag 24 oktober start de Librasserie gefaseerd met een nieuw assortiment!

Lekker en gezond eten en drinken in een gastvrije omgeving levert een bijdrage aan het herstel en welzijn van klanten en daarmee aan een optimale behandeling. Daarom wil Libra R&A haar dienstverlening m.b.t. voeding verder professionaliseren en nog beter inspelen op de behoefte van de klant.  

Beperkt assortiment
Tijdens de verbouwing is er een beperkt assortiment beschikbaar. Er zijn zachte broodjes, er is beleg en een beperkt assortiment salades. Er zijn geen soepen en warme snacks beschikbaar. Deze week zijn er ook geen dranken verkrijgbaar in de Librasserie, uiteraard wel in de automaten. Alleen contante betaling is mogelijk. Het beperkte assortiment wordt in buffetvorm aangeboden; bij locatie Blixembosch in de Librasserie en bij locatie Leijpark in vergaderruimte 7. 

Nieuw assortiment 
Op woensdag 24 oktober is de Librasserie weer open. Vanaf deze datum wordt het assortiment vernieuwd. De vernieuwingen worden gefaseerd ingevoerd.