10 januari 2019

Expositie van fotoclub Pix4Profs bij Libra locatie Leijpark

De expositie van fotoclub Pix4Profs bij Libra locatie Leijpark is te zien van 10 januari tot en met 11 april 2019. De tentoonstelling toont niet gemanipuleerde foto’s, waarmee de fotografen hun stijl en vooral hun manier van kijken naar de realiteit willen laten zien. Zij willen de bezoeker uitnodigen stil te staan bij de kracht van fotografie.

De getoonde foto’s nodigen uit tot een gesprek en laten verrassende interpretaties zien van vaak alledaagse taferelen. De kijker ziet foto’s in verschillende categorieën en technieken, waaronder portretfotografie, landschapsfotografie, straatfotografie en macrofotografie.

Voor meer informatie mail naar: Fotoclubpix4profs@gmail.com

Wat is Fotoclub Pix4Profs?
Fotoclub Pix4Profs bestaat 7 jaar en bestaat uit een kleine enthousiaste groep amateurfotografen die als gezamenlijke doel hebben; elkaar stimuleren om tot een hogere fototechnische en beeldende kwaliteit te komen.

Artistiek leider Jan Stads, de eigenaar van Fotobureau Pix4Profs begeleidt hen daarin. Hij stimuleert en inspireert de fotografen om hun grenzen te verleggen en te ontdekken waar hun kracht ligt, maar ook te ervaren wat de valkuilen zijn en hoe van elkaar geleerd kan worden. Ze doen dat tijdens de maandelijkse clubavond, met cursussen en workshops en het organiseren en vormgeven van exposities.

Wat is er te zien?
De expositie is gratis te bezoeken van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Bezoekadres: Libra R&A locatie Leijpark, Professor Stoltehof 3, 5022 KE Tilburg, in de gangen op de begane grond. In de folderbakjes bij de hoofdingang is meer informatie over de expositie te vinden.

Meer kunst bij Libra Revalidatie & Audiologie
Drie tot vier keer per jaar organiseren de kunstcommissies van Libra R&A een expositie met uiteenlopende kunstwerken op de locaties Leijpark (Tilburg) en Blixembosch (Eindhoven). Deze exposities zijn altijd vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden.