Handbikebattle

Kunt u het zich voorstellen? Met een handbike een hoge berg in Oostenrijk beklimmen? De afgelopen jaren nam Libra Revalidatie & Audiologie succesvol deel aan de HandbikeBattle met een team (ex-)revalidanten. De HandbikeBattle is een sportieve handbikewedstrijd tussen handbiketeams van revalidatiecentra. Ook in 2021 gaan we weer met een team, 'Libra Bikers', deze uitdaging aan. Dit jaar niet in Oostenrijk, maar een Dutch edition van de HandbikeBattle in Nijmegen.

Een team handbikers beklimt in Oostenrijk de Kaunertal Gletsjer na een gedegen training vooraf. Een training enthousiast ondersteund door medewerkers (fysiotherapeuten, artsen e.a.) van Libra Revalidatie & Audiologie. Het team genaamd ‘Libra Bikers’ traint wekelijks volgens een individueel opgesteld schema. Daarnaast maken zij kilometers buiten op de wegen in de regio en binnen op de tacxtrainer, zodat zij goed voorbereid aan de start verschijnen. De start van de battle is mogelijk in september.

Doel

Dit team is een groot voorbeeld voor mensen met een beperking die ook grenzen willen verleggen. Door deze prestatie hopen we dat veel mensen realiseren dat er met doorzettings- vermogen en wilskracht veel mogelijk is.


 

Steunt u ons?

Uw steun maakt het voor dit team mogelijk om de uitdaging aan te gaan. Daarnaast stimuleert de deelname van dit team aan de handbikebattle andere mensen met een beperking om ook te gaan sporten. Dat is belangrijk voor hun herstel.  Hiervoor is geld nodig. Helpt u mee ons doel te bereiken?

Stort meteen uw bijdrage op NL80 INGB 0660 6038 88
t.n.v. Stichting Vrienden van Libra o.v.v. Handbikebattle 2020/2021

Of ga eerst naar de website van Whydonate.

Doneer nu

Sponsors

U kunt als organisatie de Handbikebattle sponsoren. Als sponsor wordt uw logo, met een korte beschrijving van uw organisatie, op onze site geplaatst.

Wie gingen u voor?

HandbikeBattle

De HandbikeBattle is een sportieve handbikewedstrijd in Oostenrijk tussen handbiketeams van revalidatiecentra. Deze wedstrijd staat ook open voor individuele handbikers. Deelnemers uit gastland Oostenrijk en andere landen zijn ook van harte welkom op de wedstrijddag. Strijdtoneel is de klim richting de Kaunertaler gletscher in Tirol, Oostenrijk. Een waardige uitdaging voor handbikers van alle niveau's. Voor sommigen een pure wedstrijd voor anderen de sportieve uitdaging van het jaar.