Zwemles voor kinderen met een lichamelijke beperking

Bij Libra Revalidatie & Audiologie kunt u samen met uw kind zwemmen. U bent dan samen met uw kind drie kwartier actief in het water onder begeleiding van een bewegingsagoog van ons sportcentrum. Het zwembad is verwarmd (32,5gr) en heeft een beweegbare bodem. Met diverse drijfmiddelen voor de kinderen worden allerlei oefeningen gedaan voor ouder en kind om uw kind optimaal te laten wennen aan het water. Op deze manier wordt uw kind goed voorbereid op diplomazwemmen in de eigen omgeving.

Wij geven zelf geen officiële zwemdiploma’s, maar stimuleren de kinderen wel met eigengemaakte diploma’s om alle handelingen die nodig zijn voor het ABC-zwemmen zo goed mogelijk uit te voeren. Wanneer diplomazwemmen mogelijk is, zullen we dit regelen.

Voor wie?

De zwemles bij het Sportcentrum is voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar, met een lichamelijke beperking of chronische aandoening, die (nog) niet terecht kunnen bij een ‘gewoon’ zwembad.
De zwemles vindt plaats in een klein groepje. Hierdoor is het mogelijk dat uw kind op een wachtlijst geplaatst wordt.

Naast zwemles voor kinderen met een lichamelijke beperking of chronische aandoening, heeft Libra ook een speciaal zwemlesprogramma voor dove en slechthorende kinderen.

Waar en wanneer?

Samen met uw kind zwemmen kunt u in het zwembad op locatie Blixembosch(Eindhoven). De les duurt 45 minuten en wordt gegeven op zaterdagochtend van 09.15-10.00 uur in het zwembad van het Sportcentrum van Libra.

Kosten

1 uur € 88,07 per kwartaal
45 minuten € 66,51 per kwartaal
2 x 1 uur € 153,21 per kwartaal
1 x 1 uur + 1 x 45 minuten € 131,65 per kwartaal
2 x 45 minuten € 110,55 per kwartaal
3 x 1 uur € 205,05 per kwartaal

De contributie bedraagt € 88,07 per kwartaal. Je kunt op elk moment starten. De prijs wordt dan de eerste keer aangepast. Er zijn groepen die 45 minuten duren. Bij deze groepen wordt het tarief aangepast naar € 66,51 per kwartaal.

Gratis proefles zwemles?