Particulieren

Naast sportfaciliteiten bij ons Sportcentrum en sportadvies op maat bij Sporticipate, kunt u ook gebruik maken van ons Fieldlab Aangepast Sporten om plezier in bewegen te vergroten.

Wat kan het Fieldlab voor u betekenen?

Vraagt uw handicap om een specifieke aanpassing aan een bestaand hulpmiddel? Of heeft u een hulpmiddel nodig om uw sport te kunnen beoefenen, dat nog niet bestaat?

  • Wij kunnen uw hulpmiddel optimaliseren.
  • Bij ons kunt u een sporthulpmiddel laten ontwikkelen dat nog niet op de markt is.

Wat kunt u betekenen voor Fieldlab Aangepast Sporten?

U kunt op uiteenlopende manieren een bijdrage leveren om samen met ons meer sportmogelijkheden voor kinderen en volwassenen met een beperking te realiseren!
Bijvoorbeeld:

  • Bedrijven doen regelmatig een beroep op Libra Sport om nieuwe producten uit te proberen. U kunt deel uitmaken van de onderzoeksgroep.
  • Kenniscentra, zoals de TU Eindhoven of de Fontys Sporthogeschool, hebben creatieve studenten die onderzoek doen. Ze ontwikkelen ook nieuwe producten en willen graag met uw hulp vaststellen of hun ideeën kans van slagen hebben.
  • Sportbonden, zoals de KNZB maar ook NOC*NSF zijn vaak opzoek naar slimme hulpmiddelen om hun (paralympische)sporters nog betere prestaties te kunnen laten leveren. U kunt ons helpen bij het uittesten.

U wilt ‘iets’ betekenen voor Libra Sport?

Meld u aan via uw behandelaar of sportbegeleider (als u bij ons revalideert of sport). U kunt ook
een e-mail sturen naar fieldlab@libranet.nl (als u niet bij ons revalideert of sport). Eén van onze medewerkers neemt daarna contact met u op.