Met wie

Om goede zorg te garanderen, werken wij al jaren samen met een verschillende partijen. De lijnen zijn kort en direct, zodat intercollegiaal overleg makkelijk plaats kan vinden.

EENnacoma

Libra is aangesloten bij (Expertisenetwerk Ernstig Niet-aangeboren hersenletsel na coma). Het hoofddoel van EENnacoma is het verbeteren van de zorg voor mensen met een langdurige verminderd bewustzijn na ernstig niet-aangeboren hersenletsel in een gesloten keten van zorginstellingen. 

Elizabeth TweeSteden ziekenhuis

Ons revalidatiecentrum is fysiek verbonden met het ETZ (Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis). In geval van het verrichten van aanvullend onderzoek of behandeling van ontstane complicaties zijn we in 2 minuten in dit topklinische opleidingsziekenhuis, tevens traumacentrum van de regio. Ook hebben we korte en directe lijnen met het ziekenhuis waar uw naaste in eerste instantie opgenomen is geweest.

Koninklijke Visio

Op het gebied van visus-onderzoek werken we samen met Koninklijke Visio.

Libra Audiologie

Voor gehooronderzoek doen wij een beroep op onze collega’s van Libra Audiologie.

Orthopedisch instrumentmaker

Voor het maken van spalken en orthese werken we samen met een orthopedisch instrumentmaker van uw keuze.

Ronald McDonald huis

Familie van een patiënt/revalidant tot 25 jaar heeft de mogelijkheid om in het Ronald McDonald huis te verblijven. Het RMD huis bevindt zich op 3 minuten loopafstand van onze kliniek. Onze maatschappelijk werkende kan u informatie verstrekken. 

Ibis Hotel

Familie van patiënten vanaf 25 jaar kunnen tegen gereduceerd tarief verblijven in het plaatselijke Ibis hotel. Onze maatschappelijk werkende kan u informatie verstrekken.

Cliniclowns

Wekelijks komen de Cliniclowns op bezoek in de kliniek bij kinderen /jongeren die het VIN behandelprogramma doorlopen. Dit gaat altijd in overleg met de naaste familie en behandelteam.