Direct naar inhoud

Nieuws

Werkzaamheden Castiliëlaan november 2023

Ter voorbereiding op de asfalteringswerkzaamheden wordt op vrijdag 3 november aanstaande ter hoogte van de Huizingalaan (locatie Blixembosch) de deklaag gefreesd.
Bekijk bericht

Trainingsdag Cliëntenraad Libra

Op zaterdag 30 september kwamen de leden van de Cliëntenraad samen op een prachtige locatie in Oirschot. Onder leiding van Annemarie van Dijk (Adviseur LSR) zijn de leden aan de slag gegaan met verschillende vraagstukken.
Bekijk bericht

Job-E-Tunities - Arbeidscapaciteiten na niet-aangeboren hersenletsel

Utrecht University, Amarant, Onderwijscentrum Leijpark en Libra R&A zijn op zoek naar mensen tussen de 16 - 35 jaar met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en die een vraagstuk hebben rondom werk.
Bekijk bericht

Nieuwe exposities locatie Blixembosch en locatie Leijpark

Bij Libra zijn er weer mooie nieuwe exposities te bekijken. Op locatie Blixembosch is een expositie van Peggy Stolk te zien. Op locatie Leijpark zijn 3 exposities te zien namelijk van Yvonne Langenhuijsen, Thea Blok en Margo Elfers.
Bekijk bericht

Enthousiasme, inspanning en lol tijdens Libra Fit & Fundag

Woensdagmiddag vond op locatie Leijpark van Libra Revalidatie & Audiologie de, inmiddels jaarlijks terugkerende, Libra Fit & Fundag plaats. Gedurende verschillende clinicrondes maakten kinderen met een beperking, samen met hun broers en zusjes, kennis met sporten als rolstoelbasketbal, BMX'en en zelfverdediging.
Bekijk bericht

Campagne Zorg voor Energie: met elkaar energie en kosten besparen

De zorgsector gebruikt veel energie. Dat past niet bij de gezamenlijke ambitie om duurzame zorg te leveren. Daarom gaan ruim 220 zorgaanbieders met 4.200 zorglocaties en zo’n 520.000 medewerkers in de campagneweek Zorg voor Energie van 9 t/m 13 oktober aan de slag om energieverspilling tegen te gaan en kosten te besparen. Ook Libra doet mee!
Bekijk bericht

Libra ondertekent overeenkomst voor nieuw EPD

Woensdag 27 september tekende Libra de overeenkomst met NEXUS, onze nieuwe leverancier voor het Elektronisch Patiëntendossier (EPD). Dit is de eerste mijlpaal in het proces naar een nieuw EPD. Door te kiezen voor NEXUS als nieuwe EPD-leverancier zet Libra een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling en digitalisering van de zorg.
Bekijk bericht

Als wakker worden niet vanzelf gaat

Het VIN symposium: Als wakker worden niet vanzelf gaat, vraagt aandacht voor het unieke zorgconcept dat binnen de keten in Nederland plaatsvindt. Het symposium staat in het teken van de ketenzorg, te weten de ziekenhuizen, het revalidatiecentrum voor de Vroege Intensieve Neurorevalidatie (VIN) en de verpleeghuizen voor de Langdurige Intensieve Neurorevalidatie (LIN).
Bekijk bericht

CZ TTM Wandeltocht

Afgelopen zaterdag 23 september hebben wij namens Livit Ottobock Care en Libra R&A met 8 oud-revalidanten deelgenomen aan de Tilburg Ten Miles wandelafstanden 3,5 miles en 2 miles. Na een wervingsronde via Livit Ottobock Care hadden we een groep enthousiaste oud-revalidanten bij elkaar gekregen die met ons de uitdaging aan wilde gaan.
Bekijk bericht

Werkzaamheden Castiliëlaan

Vanaf maandag 18 september tot en met 22 december zijn er werkzaamheden op de Castiliëlaan in Eindhoven bij locatie Blixembosch. Om de bereikbaarheid van de woningen en bedrijven te kunnen blijven waarborgen tijdens de werkzaamheden wordt een omleidingsroute ingesteld.
Bekijk bericht