Direct naar inhoud

Ben jij geïnteresseerd in handbewogen rolstoelhockey of ken jij iemand?

Vanuit verschillende hoeken hebben wij vernomen dat er mogelijk interesse is voor handbewogen rolstoelhockey. Helaas wordt dit tot op heden nog niet aangeboden in Eindhoven, hier willen we graag verandering in brengen als hier voldoende animo voor is.

Vanuit verschillende hoeken hebben wij vernomen dat er mogelijk interesse is voor handbewogen rolstoelhockey.

Helaas wordt dit tot op heden nog niet aangeboden in Eindhoven, hier willen we graag verandering in brengen als hier voldoende animo voor is.

Daarom zijn wij benieuwd of jij hierin interesse hebt. Zo ja, dan willen wij je verzoeken om dit kenbaar te maken bij de sportregisseurs van Eindhoven Sport door een mail te sturen naar uniekesportvraag@eindhoven.nl

Mocht je anderen kennen die hier wellicht in geïnteresseerd zouden zijn dan zou je ons én hen erg helpen door dit bericht naar hen door te sturen.

Vanuit deze inventarisatie wil Eindhoven Sport samen met GP Bulls gaan kijken of handbewogen rolstoelhockey opgezet kan worden.

Wil jij ook graag in beweging komen maar wil je niet hockeyen? Kijk eens op www.unieksporten.nl en wie weet vind jij ook voor jou een passende sport!