Direct naar inhoud

Blije gezichten tijdens workshop Go Baby Go NL

Op 21 september hebben we met veel plezier weer een Go Baby Go NL workshop georganiseerd. Met de hulp van Harry, Berrie en Wim hebben we drie elektrische speelgoedauto’s aangepast voor onze jongste revalidantjes. Aan het eind van de dag konden drie blije jongetjes in hun stoere, aangepaste autootjes rondrijden, na een dag vol hard werken door ouders, familieleden, technici en vrijwilligers.

We zijn ontzettend dankbaar voor de inzet van iedereen die heeft bijgedragen aan deze bijzondere dag. Het is altijd weer een prachtig gezicht om onze jonge revalidantjes te zien genieten van hun aangepaste autootjes.

We kijken uit naar de volgende workshop! Zodra we genoeg aanmeldingen hebben, organiseren we weer een nieuwe workshop, waarschijnlijk in het voorjaar/zomer van 2025.

Over Go Baby Go NL

Go Baby Go stelt jonge kinderen met een beperking in staat om hun omgeving op een speelse manier te ontdekken in een aangepaste elektrische speelgoedauto. Ouders hebben een actieve rol; zij kopen zelf de auto en worden begeleid door het team van Go Baby Go bij het aanpassen ervan. Dit gebeurt in een workshop die begeleid wordt door meerdere revalidatietechnici, een ergotherapeut, een fysiotherapeut en een logopedist. Een unieke ervaring voor de kinderen en hun ouders!

Meer over Go Baby Go: Go Baby Go NL (libranet.nl)