Direct naar inhoud

Gelukkig Uniek on Tour komt naar Blixembosch!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Estée Gerritsen op 10 oktober naar Libra komt! Estée is een ex-paralympisch sporter, ervaringsdeskundige, pedagoog, spreker én trainer. Ze werd verkozen tot Jeugdprofessional van het jaar 2023 en begeleidt dagelijks ouders en kinderen naar een optimale handicapacceptatie binnen haar praktijk in Arnhem.

“Een beperking hoeft geen beperking te zijn!” Dat is de lijfspreuk van Estée. Tijdens haar inspiratiesessie deelt ze haar persoonlijke verhaal, van geboren worden met een Apgar-score van 0 tot het vinden van haar plek in de maatschappij met Cerebrale Parese (CP). Ze bespreekt de uitdagingen en kansen van opgroeien met een lichamelijke beperking en hoe een positieve mindset daarbij kan helpen.

Wat je op 10 oktober kan verwachten:

  • Een openhartig verhaal van Estée over haar leven en ervaringen
  • Inzichten in het proces van opgroeien met een lichamelijke beperking
  • Tips voor ouders en zorgprofessionals
  • Mogelijkheid om vragen te stellen

Laat je motiveren door deze gratis inspiratiesessie en leer door een nieuwe bril te kijken naar handicaps en de bijbehorende uitdagingen. Na deze sessie heb je genoeg inspiratie om met een positievere blik naar beperkingen te kijken!

Datum en Tijd: 10 oktober, inloop 19.30
Locatie: Revalidatiecentrum Blixembosch, Toledolaan 2, Eindhoven 5629CC.
Voor wie: Jeugd vanaf 12 jaar en hun verzorgers/ouders.

Let op: Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar en vol is vol! Zorg ervoor dat je je snel aanmeldt om teleurstelling te voorkomen. Klik hier om je aan te melden

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij dit bijzondere evenement!

Wil je meer weten over Estée en haar verdere tour door Nederland? Bezoek dan haar website www.gelukkiguniek.nl.