Direct naar inhoud

Nieuws

Informatiebijeenkomst ‘Wat en hoe bij kanker en werk’ op 21 september

Donderdagmiddag 21 september organiseert Libra Arbeidsexpertise een informatiebijeenkomst voor (ex-)kankerpatiënten over werkhervatting tijdens en na de behandeling. Aanmelden kan tot en met 18 september.
Bekijk bericht

Handbikebattle 2023 nadert ontknoping

Na maanden van hard en gedegen trainen is het bijna zover. Op donderdag 22 juni verdedigen Libra Bikers Jan, Sylvana, Anja, Stijn en Johnny de gouden titel van vorig jaar.
Bekijk bericht

Lopen met Libra

In samenwerking met Heckert & van Lierop Orthopedie, Livit Ottobock Care en Össur organiseren wij een sportieve middag voor mensen die graag meer willen gaan bewegen.
Bekijk bericht

Libra Revalidatie & Audiologie heeft een nieuwe bestuurder

Op 1 juni 2023 is Wideke Nijdam begonnen als bestuurder van Libra Revalidatie & Audiologie. Zij volgt daarmee Marie-Louise Vossen en interim bestuurder Harry Luik op.
Bekijk bericht

SpeelsBrein op de EACD conferentie

Tussen 24-27 mei 2023 presenteerden collega’s van Universiteit Utrecht de resultaten van het onderzoek naar SpeelsBrein op de internationale EACD (European Academy of Childhood Disabilty) conferentie.
Bekijk bericht

Intentieverklaring samenwerking Libra en Archipel

Libra en Archipel hebben op 25 mei een intentieverklaring ondertekend voor gezamenlijke nieuwbouw en nadere samenwerking. Hiermee kan ook op langere termijn continuïteit en betaalbaarheid van zorg gewaarborgd worden.
Bekijk bericht

PGO: Medische gegevens van verschillende zorgaanbieders bij elkaar

Regelmatig leest of hoort u verhalen over een persoonlijke gezondheidsomgeving, ook wel ‘PGO’ genoemd. Maar wat is dat eigenlijk? En wat kunt u ermee bij Libra Revalidatie & Audiologie? PGO is vanaf nu ook bij Libra te gebruiken
Bekijk bericht

Informatiebijeenkomst ‘Wat en hoe bij kanker en werk’ op 22 juni

Donderdagmiddag 22 juni organiseert Libra Arbeidsexpertise een informatiebijeenkomst voor (ex-)kankerpatiënten over werkhervatting tijdens en na de behandeling. Aanmelden kan tot en met 19 juni.
Bekijk bericht

MeiMarkt 2023 en Go Baby Go NL

Kiwanis Hart van Brabant haalt komend weekend geld op voor Go Baby Go NL tijdens de jaarlijkse MeiMarkt in de Tilburgse binnenstad.
Bekijk bericht

Libra stopt met COVID-revalidatie

Sinds kort biedt Libra Revalidatie & Audiologie geen COVID-revalidatie meer. In 2020 is Libra gestart met de behandeling van coronapatiënten, in eerste instantie de mensen na IC opname. Inmiddels is het ziektebeeld en beloop veranderd en daarmee ook de klachten van de patiënten die nog naar ons verwezen worden.
Bekijk bericht