Direct naar inhoud

Nieuws

Ben jij geïnteresseerd in handbewogen rolstoelhockey of ken jij iemand?

Vanuit verschillende hoeken hebben wij vernomen dat er mogelijk interesse is voor handbewogen rolstoelhockey. Helaas wordt dit tot op heden nog niet aangeboden in Eindhoven, hier willen we graag verandering in brengen als hier voldoende animo voor is.
Bekijk bericht

Jongeren met hersenbeschadiging gezocht voor onderzoek!

Wij zijn bezig met het ontwikkelen van nieuwe methoden om denkfuncties zoals aandacht, geheugen en planning in een werksituatie beter in kaart te brengen. Daarvoor zoeken we jongeren met hersenbeschadiging gezocht die willen deelnemen aan een onderzoek.
Bekijk bericht

Jaarbeeld 2022

2022 is voorbijgevlogen. Een veelbewogen jaar met grote stevige stappen op weg naar de organisatie die we in de toekomst willen zijn. Een jaar waarin we onze kwaliteit hebben kunnen verbeteren, ondanks de druk op de gezondheidszorg. Een jaar waarin we met onze ketenpartners gekeken hebben naar de continuïteit van zorg op (middel)lange termijn. Maar vooral een jaar van de schouders eronder. En hoe!
Bekijk bericht

Tilburg Ten Miles 4 You - Wandelchallenge: Doe mee met Team Libra/Livit !

Zaterdag 23 en zondag 24 september organiseert CZ Tilburg Ten Miles weer de jaarlijkse Tilburg Ten Miles 4 You. Een wandelchallenge waarbij je kunt deelnemen aan verschillende afstanden tussen de 1 en 5 km. Deze keuze kunnen we in overleg met jou maken.
Bekijk bericht

Video: Mijn baby krijgt hoortoestellen

De video ‘Mijn baby krijgt hoortoestellen’ is nu voor iedereen toegankelijk via de website www.deelkracht.nl/wathoorik. Libra heeft samen met een gezin bijgedragen aan de ontwikkeling van de video.
Bekijk bericht

Revalidant Dino nam deel aan de TeamNL Paralympische Talentdag!

Afgelopen zondag 23 april zijn Anne Boidin (bewegingsagoog) en Yorick van Hulst (fysiotherapeut) meegegaan om Dino aan te moedigen en te steunen tijdens de TeamNL Paralympische Talentdag.
Bekijk bericht

Revalidatiearts Maurice Sopacua fietst elfstedentocht

Op maandag 29 mei (2e pinksterdag) fietst revalidatiearts Maurice Sopacua, werkzaam voor Libra R&A, de 235 kilometer van de Elfstedentocht in het team van het Prinses Beatrix Spierfonds.
Bekijk bericht

Libra verandert en reist mee met patiënten

In deel 1 van de verhalenserie De Verandering van Revalidatie Nederland: Libra Next Level, de organisatieverandering en het bijbehorende cultuurprogramma bij Libra.
Bekijk bericht

Themabijeenkomst DCD

Deze themabijeenkomst is bedoeld voor kinderen (vanaf + 8 jaar) en jongeren met DCD met hun ouders, broers en zussen, leerkrachten en alle anderen die betrokken zijn bij de opvoeding, het onderwijs en begeleiding en/of behandeling.
Bekijk bericht

Nieuws Cliëntenraad

Nieuwe leden Cliëntenraad stellen zich voor, Cliëntenraad Libra betrokken bij benoemingen RVE-management, nieuwe leden Raad van Toezicht en voorzitter Raad van Bestuur en Jaarverslag Cliëntenraad 2022.
Bekijk bericht