Direct naar inhoud

Netwerkbijeenkomst voor kindertherapeuten

Libra organiseert op 12 november een speciale netwerkbijeenkomst voor kindertherapeuten. Deze bijeenkomst is bedoeld voor professionals die werken met kinderen, zoals kinderfysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, psychologen, oefentherapeuten, PMT-ers en MRT-ers.

Samen gaan we in gesprek over hoe we de samenwerking kunnen versterken en nieuwe samenwerkingen kunnen bewerkstelligen. Door middel van een plenair gedeelte en verschillende workshops is er ruimte om met elkaar kennis te maken en te bespreken hoe we elkaar in de (kleinere) regio’s kunnen vinden.

Programma:

  • 16.30 - Ontvangst met koffie/thee
  • 16.45 - Plenair gedeelte met als onderwerp: “Het stimuleren van bewegen en het vroeg signaleren van ervaringstekort of een motorische achterstand in het onderwijs” (sprekers: Ester van Rosmolen en Vicky Reichel namens Sportbedrijf Tilburg en Revalidatiearts Marco van Staalduinen namens Libra)
  • 17.45 - Workshopronde 1
  • 18.30 - Pauze met mogelijkheid om elkaar op te zoeken (soep en broodjes worden verzorgd)
  • 19.30 - Workshopronde 2
  • 20.15 - Afsluiting

Workshops:

Je kunt je voor 2 van de 4 workshops inschrijven: 

  1. Developmental Coordination Disorder (DCD)
  2. Algemene Lichamelijke Klachten (ALK)
  3. Vroegbehandeling 0-4 jaar oud
  4. Neuro Musculaire Aandoeningen (NMA)

Locatie: Libra Revalidatie en Audiologie, locatie Leijpark te Tilburg.

Aanmelden: Opgeven kan via: https://forms.office.com/e/XCcmxpxCMS  of via deze QR code.
Geef bij aanmelding aan naar welke 2 workshops je interesse uitgaat. Graag aanmelden vóór 18 oktober.

Belangrijke informatie:
Bij aanmelding wordt toestemming gevraagd voor beeldmateriaal t.b.v. communicatie en voor het delen van informatie achteraf. In de bevestigingsmail die u ontvangt na het aanmelden zal informatie gegeven worden over de ruimte op locatie Leijpark, parkeren en andere praktische zaken. Deze bevestigingsmail zal u in week 44 ontvangen. 

Andere zorgprofessionals:
Naast de kindertherapeuten zijn natuurlijk ook andere disciplines welkom, zoals podotherapeut, speltherapeut, kindercoach, etc. Mochten zij belangstelling hebben om ook te komen, stuur dan deze uitnodiging aan hen door zodat zij zich via de link kunnen aanmelden.

Deze uitnodiging wordt via verschillende kanalen digitaal verspreid. Het kan zijn dat niet iedere geïnteresseerde op de hoogte zal zijn. Schroom niet om de uitnodiging in je eigen netwerk te delen. 

Vragen:
Neem bij inhoudelijke vragen contact op met netwerkcoördinator Eef Vennix: e.vennix@libranet.nl

We hopen je te ontmoeten op 12 november!