Direct naar inhoud

Nieuws

Expositie Gijs van de Schoot

Van november tot en met januari kun je de expositie van Gijs van de Schoot op locatie Blixembosch bekijken. In januari 2021 werd Gijs getroffen door een herseninfarct en in maart van dat jaar is hij gaan revalideren bij Libra Revalidatie & Audiologie. Gijs heeft gelukkig, ondanks het infarct, zijn creativiteit nooit verloren.
Bekijk bericht

Deelnemers Handbikebattle schitteren in podcast Bergen Verzetten

Revalidatiearts Casper van Koppenhagen en podcastmaker Femke Bosma maakten een 7-delige podcastserie ‘Bergen verzetten’. Met inspirerende verhalen over het overwinnen van fysieke, mentale en emotionele tegenslag.
Bekijk bericht

CP oudercafé

Heb jij een kind met Cerebrale Parese? Kom naar het CP ouder café op donderdag 10 november. Onder het genot van een drankje praten we over CP en Voeding.
Bekijk bericht

Samenwerking Libra Sportcentrum, Gemeente Eindhoven Sport en Leefstijlcoaches Eindhoven

We zijn gestart met een pilotgroep die 12 weken lang een beweegprogramma volgt bij Sportcentrum Libra, locatie Blixembosch! Deze pilot is opgestart door een samenwerking van Libra Sportcentrum, Gemeente Eindhoven Sport en Leefstijlcoaches Eindhoven in het kader van de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI).
Bekijk bericht

Your Marathon Challenge 2022

Afgelopen zaterdagmiddag heeft Team Libra van Libra Revalidatie & Audiologie de Your Marathon Challenge (onderdeel van Marathon Eindhoven) met succes volbracht!
Bekijk bericht

Eerste bijeenkomst cliëntenbetrokkenheid geslaagd!

Op maandag 3 oktober heeft een eerste sessie plaatsgevonden waar cliënten, zorgverleners, en naasten hun licht hebben geschenen op het thema "Cliënt en professional, bondgenoten in de zorg.’’
Bekijk bericht

CP-Netwerkdag – Samenwerking eerste & tweede lijn bij CP

Op woensdag 16 november 2022 organiseert CP-Net een netwerkdag met als thema Samenwerking eerste & tweede lijn bij Cerebrale Parese. We willen jullie attent maken op deze cp-netwerkdag. Jullie zijn van harte uitgenodigd om hieraan (gratis) deel te nemen.
Bekijk bericht

Bijeenkomst cliëntenbetrokkenheid 3 oktober

Libra organiseert in samenwerking met de cliëntenraad een bijeenkomst met als thema “Cliënt en professional, bondgenoten in zorg. Samen in gesprek over mensgerichte zorg.” Wil je als cliënt van Libra hierover meedenken? Meld je dan aan en praat mee!
Bekijk bericht

Nieuwe website ‘Alles over TOS’

Op zaterdag 15 oktober 2022 wordt een website met betrouwbare informatie over taalontwikkelingsstoornis gelanceerd. De website die vanuit Deelkracht is opgezet, is bedoeld voor ouders, familie, vrienden én professionals rondom mensen met een TOS.
Bekijk bericht

Ervaringen en tips uitgewisseld bij themabijeenkomst DCD

Dinsdag 20 september vond de jaarlijkse informatieavond DCD plaats. Deze netwerkavond DCD is georganiseerd in samenwerking met Balans, Onderwijs Centrum Leijpark, SSOE en Annelies de Hoop namens het Landelijk Netwerk DCD.
Bekijk bericht