Direct naar inhoud

Nieuws

TOS informatie voor ouders

Libra Audiologie organiseert regelmatig thema-avonden voor de ouders van peuters die voor een TOS in behandeling zijn bij de ZG-peutergroepen De Maki’s en ’t Kwetternest. Op 19 september vond de goedbezochte thema-avond 'Mijn kind heeft vermoedelijk een TOS' plaats.
Bekijk bericht

Project ergotherapie en 3D-printen genomineerd

Het project ergotherapie en 3D-printen is genomineerd voor de RAAK award 2022. Libra R&A heeft geparticipeerd in dit prachtige onderzoek.
Bekijk bericht

Ear-opener

De Ear-opener komt er weer aan. Het evenement waarin we ouders/verzorgers en leerkrachten/mentoren van onze kinderen met een gehoorverlies de kans geven zich te verdiepen in slechthorende leerlingen in de klas.
Bekijk bericht

Five Days Inside terugkijken?

Woensdag 31 augustus was de indrukwekkende uitzending van Five Days Inside waar Eddy Zoëy meekijkt op de afdeling Vroege Intensieve Neurorevalidatie van Libra. Uitzending gemist? Kijk in het bericht waar je deze kan terugkijken.
Bekijk bericht

Praat je mee? Bijeenkomst cliëntenbetrokkenheid 3 oktober 2022

Libra organiseert in samenwerking met de cliëntenraad een bijeenkomst met als thema “Cliënt en professional, bondgenoten in zorg. Samen in gesprek over mensgerichte zorg.” Wil je als cliënt van Libra hierover meedenken? Meld je dan aan en praat mee!
Bekijk bericht

Five Days Inside

Aanstaande woensdag 31 augustus om 20:30 uur start een nieuw seizoen van Five Days Inside bij RTL5. In de eerste aflevering is Eddy Zoëy op onze Vroege Intensieve Neurorevalidatie afdeling...
Bekijk bericht

Podcast Voorzorg over duurzaamheid in de zorg

De klimaatdeadline van 2030 nadert, dus er is haast geboden. Welke rol heeft de zorgbestuurder daarin? Waar en hoe kan de bestuurder impact maken en hoe zit het met de financiering? Daarover vertellen Jeroen van Roosmalen, voorzitter van De Groene SEH, en Mark Hendriks, teammanager services bij Libra Revalidatie & Audiologie.
Bekijk bericht

Rolstoelers naar live voetbalwedstrijd Willem II via de ‘Max van Vugt Foundation’

Als eerbetoon aan Max en zijn gedachtegoed kunnen rolstoelgebonden mensen uit de regio Midden-Brabant in de leeftijd van 8 tot 88 gratis een geheel verzorgde voetbalwedstrijd bijwonen in het rolstoelvak van het Willem II stadion.
Bekijk bericht

Minddistrict van start

Libra Revalidatie & Audiologie brengt zorg dichterbij dankzij samenwerkingsverband met e-health platform Minddistrict.
Bekijk bericht

Verslag van de Handbike Battle in Revalidatie Magazine

Revalidatie Magazine publiceerde 28 juni een mooi verslag over de Handbike Battle 2022, waarin de Libra Bikers de eerste plaats veroverden. Lees het hele artikel hier.
Bekijk bericht