Direct naar inhoud

Nieuws

Bekijk de jaaruitgave van Revalidatie Magazine!

De nieuwe jaaruitgave van Revalidatie Magazine is verschenen. Eindelijk begrip: Collin (8) heeft DCD | Nieuwe bloggers RM presenteren zich | ‘Praat mét jongeren, niet over hen’ | WheelChair Mafia laat zien wat er wél mogelijk is in een rolstoel | 3D-printer wil vaste plek in revalidatiecentra.
Bekijk bericht

Jan Zeggelaar blikt terug op Expeditie Boemerang

Eind 2021 was de stiefbroer van Jan betrokken bij een ernstig auto-ongeval en raakte in coma. Hij kwam bij Libra bij de VIN (Vroege Intensieve Neurorevalidatie) terecht. Jan besloot een sponsortocht te lopen van 888 kilometer.
Bekijk bericht

Klankfilmpjes voor behandelgroepen dove en slechthorende kinderen

Op een laagdrempelige wijze krijgen de kinderen in de thuissituatie en op onze behandelgroepen voor dove en slechthorende kinderen klankfilmpjes te zien. Vanaf heden maken we bij Libra gebruik van onze eigen klankfilmpjes.
Bekijk bericht

Week van de patiëntveiligheid: digitale zorg

In de week van de patiëntveiligheid vandaag meer aandacht voor digitale zorg en een nieuw initiatief van Libra om u nog beter van dienst te kunnen zijn.
Bekijk bericht

Reminder: doe mee aan de handencheck

In het kader van de week van de patiëntveiligheid kunt u deze week op drie Libra locaties uw handen laten checken. Met speciale UV lampen kunt u dan zien hoe precies u bent op het gebied van handhygiëne!
Bekijk bericht

VIN-infodag groot succes

Woensdag 9 november is de jaarlijkse VIN-infodag geweest. De afgelopen twee jaar is deze dag helaas niet doorgegaan. Het was dan ook extra fijn dat het nu weer wel kon. De interesse was, wellicht daarom, ook grootser dan voorgaande jaren.
Bekijk bericht

Week van de patiëntveiligheid: handhygiëne

Van 21 tot en met 25 november is het weer de nationale week van de patiëntveiligheid. Libra besteedt op die dagen aandacht voor twee belangrijke thema’s: handhygiëne en informatiebeveiliging. Met een leuke gratis actie!
Bekijk bericht

Ouders gezocht!

Heb jij een doof of slechthorend kind (jonger dan 7 jaar) en ervaring met de vroegbehandeling? Vul dan onze korte vragenlijst in!
Bekijk bericht

Bestuurder Marie-Louise Vossen verlaat Libra per 15 maart 2023

Voorzitter Raad van Bestuur Marie-Louise Vossen vertrekt, in goed overleg met de Raad van Toezicht, met ingang van 15 maart 2023 bij Libra Revalidatie & Audiologie.
Bekijk bericht

GRATIS Webinar ‘Ben ik toe aan een hoortoestel’?

Zet jij de televisie steeds harder, is ‘wat zeg je’ je stopwoord geworden of kun je gesprekken in grotere groepen steeds minder goed volgen? Schrijf je dan in voor het Webinar ‘Ben ik toe aan een hoortoestel’? Een ervaren audicien vertelt wat een hoortoestel voor je kan betekenen, een hoortoesteldrager deelt ervaringen en er is gelegenheid om vragen te stellen. Na afloop weet je meer en kun je zelf beslissen of je de stap naar de audicien gaat zetten.
Bekijk bericht