Direct naar inhoud

Nieuws

Libra in documentaireserie 'Five Days Inside'

Libra Revalidatie is op woensdag 31 augustus om 20.30 uur te zien bij RTL5 in Five Days Inside, een documentaireserie van RTL waarin zij instellingen in Nederland bezoeken waar je normaal gesproken niet zomaar binnenkomt. Mis het niet!
Bekijk bericht

Duchenne-registratie via Libra

De meting van DMD is nu ook bij Libra mogelijk. Libra is begin 2022 geschoold in deze meetmethode en maakt het mogelijk om deze meting ook te laten plaatsvinden bij Libra zelf. Libra probeert hiermee goede zorg zo dichtbij mogelijk te bieden en sluit daarbij aan bij een sterk landelijk netwerk. We omarmen revalidatie-op-maat!
Bekijk bericht

Deelnemers gezocht!

Heb jij een doof of slechthorend kind tussen 2,5 en 5 jaar oud? Doe dan samen met je kind mee aan ons onderzoek! Wij zoeken ouders die (nog) niet mee hebben gedaan aan de Taal voor ToM cursus en mee willen doen aan dit onderzoek.
Bekijk bericht

Strategiekaart Libra R&A

Libra R&A wil anticiperen op de snel veranderende wereld om ons heen en zorg bieden die aansluit bij de huidige trends en ontwikkelingen. Om dit mogelijk te maken zijn we aan de slag gegaan met een strategiekaart.
Bekijk bericht

De Buitenkant - Basisschool De Schelp & Strijps Kamerkoor

Wij ontvingen van Keisha, cliënt bij Libra, en haar moeder vol trots een link naar een filmpje waaraan Keisha tijdens een buitenschoolse muziekactiviteit heeft meegewerkt. Het thema is “ik ben meer dan de buitenkant”.
Bekijk bericht

Charly maakt kennis met patiëntenvereniging CP Nederland

De 2-jarige Charly, die bij De Speelbergh van Libra in behandeling is, en haar ouders kregen 11 juli een welkomsttasje van de voorzitter van CP Nederland aangeboden met daarin een informatiefolder en een knuffelaapje. CP Nederland biedt ouders die net de diagnose cerebrale parese (CP) bij hun kind gekregen hebben, praktische en betrouwbare informatie, tips en ondersteuning aan.
Bekijk bericht

Revalidatiecheck publiceert jaarcijfers voor patiënten

Wilt u weten welke kwaliteit Libra Revalidatie & Audiologie levert? Bent u op zoek naar informatie over revalidatie in uw regio? Of wilt u revalidatie-instellingen met elkaar vergelijken?
Bekijk bericht

Nieuwe coronabesmettingen bij Libra geconstateerd

Helaas is het niet gelukt om corona buiten de deur te houden. De eerste positieve gevallen (bij zowel medewerkers als revalidanten) zijn gemeld.
Bekijk bericht

Jan Zeggelaar volbrengt sponsortocht na 1280 km

Het begon als een gigantische wandeling van 888 km ter ondersteuning van zijn pleegbroer Leandro die bij Libra verblijft. Jan Zeggelaar leverde uiteindelijk een huzarenstuk van 1280 km en werd vandaag feestelijk ontvangen door Leandro, familie en vrienden bij de symbolische finish op Libra locatie Leijpark.
Bekijk bericht

Themabijeenkomst DCD: kinderen en jongeren aan het woord

Deze themabijeenkomst is bedoeld voor kinderen (vanaf + 8 jaar) en jongeren met DCD met hun ouders, broers en zussen, leerkrachten en alle anderen die betrokken zijn bij de opvoeding, het onderwijs en begeleiding en/of behandeling.
Bekijk bericht