Direct naar inhoud

Nieuws

Deelkracht Kennisfestival

Op 1 juni vond in congrescentrum Papendal het Deelkracht Kennisfestival plaats. Tijdens dit evenement werden de opbrengsten van drie jaar wetenschappelijk onderzoek en implementatie van kennis vanuit Deelkracht gedeeld met de bijna 600 bezoekers. Ook Libra was erbij, met collega’s van team ZG van zorgpaden TOS en Doof/Slechthorend.
Bekijk bericht

Tranen van geluk op de top!

Ze hebben mooie prestaties geleverd, onze Libra Bikers, afgelopen donderdag op de Kaunertaker Gletscher in Tirol. Jermo, Jan, Miranda, Lisa, Teresa en Lenneke hebben een super race gereden...
Bekijk bericht

ToM training, Theory of Mind

Libra gaat vanaf dit najaar een Theory of Mind (ToM) training aanbieden. Doelgroep van deze training is kinderen in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar en hun ouders in de regio Breda, Tilburg en Eindhoven. De ToM training bestaat uit twee blokken van vier bijeenkomsten en zal gegeven worden op locatie Leijpark, Tilburg. De startdatum van de training is 7 november 2022.
Bekijk bericht

Your Marathon Challenge: Doe mee met Team Libra!

De Marathon Eindhoven organiseert dit jaar de 'Your Marathon Challenge'. Leg op jou eigen wijze (bijvoorbeeld wandelend, in een rolstoel, handbike, lopend met krukken of nordic walking stokken) voorafgaand aan het marathonweekend 41 km af. De laatste 1,195 km leg je af op zaterdag 8 oktober en kun je finishen onder de iconische finishboog van de Marathon Eindhoven op de Vestdijk.
Bekijk bericht

Exposities Libra locatie Leijpark

De komende tijd zijn er weer verschillende exposities te bewonderen bij Libra R&A, locatie Leijpark. In de gangen zijn de werken van Schilderclub De Kwastjes te zien, in de Librasserie van Ineke Klinkhamer en in de nissen/zuilen de werkstukken van Wil Rijkers. Bent u nieuwsgierig naar de werken? U kunt de expositie gratis bezoeken.
Bekijk bericht

Nieuwe informatiepagina’s audiologie

Op de website van Libra is de tweede stap gezet om meer informatie op maat aan te bieden, namelijk voor onze (toekomstige) cliënten met gehoor-, spraak- en taalproblemen en hun verwijzers. Alles met het doel om u snel van de informatie te voorzien die u zoekt.
Bekijk bericht

Over het Nu én de Toekomst

Geert-Jan is als (ex) revalidant en ervaringsdeskundige betrokken bij het e-health programma. Lees je zijn maandelijkse blog, dan ben je op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen. Geert-Jan gebruikt de trein als metafoor. Vandaag zijn blog over de maand mei.
Bekijk bericht

Audiciensavond Libra Audiologie

De AC’s van Libra Audiologie organiseren een audiciensavond op 28 juni in Eindhoven op locatie Blixembosch. U bent van harte welkom!
Bekijk bericht

‘Zullen we samen zorgen voor een Next Level in blended care voor kinderen en hun ouders?’

Bij Libra zijn we volop aan de slag om nieuwe toepassingen (waarde) in onze zorg voor kinderen toe te voegen met digitale technologische toepassingen. Ouders en medewerkers bedenken en testen samen wat werkt. Tijdens de netwerkavond van fysio-, ergotherapeuten en logopedisten uit de eerste lijn van de sector Kinderen op 19 mei vroegen we ook welke kansen netwerkpartners zien.
Bekijk bericht

Proost op onze nieuwe samenwerkingspartner voeding

Libra R&A is eind vorig jaar op zoek gegaan naar een nieuwe partner, een expert die ons kan versterken om gezamenlijk het beste op het gebied van voeding te creëren voor onze revalidanten en gasten. Deze partner hebben we gevonden in Daily Fresh Food. Gisteren zijn de handtekeningen onder de overeenkomst geplaatst.
Bekijk bericht