Direct naar inhoud

Nieuws

Revalidatiearts Evert Schouten met pensioen

Voor veel mensen binnen en buiten het revalidatiecircuit in Tilburg is Evert Schouten een bekend gezicht. Aan dit tijdperk komt nu een eind. Evert Schouten gaat met pensioen.
Bekijk bericht

Expositie deelnemers zorgatelier De Binnentuin

Op locatie Leijpark is er tot en met half juni een expositie van Zorgatelier de Binnentuin. De werkstukken zijn gemaakt door deelnemers van het zorgatelier.
Bekijk bericht

Patiënt Ervarings Monitor (PEM)

Libra Audiologie vindt het belangrijk om u zo goed mogelijk te helpen. Daarom proberen we onze zorg- en dienstverlening continu te verbeteren. Uw mening is daarbij belangrijk!
Bekijk bericht

Webinar Chronische pijn – 21 april –

Pijnklachten hebben veel invloed op het dagelijks functioneren van mensen, zeker als die klachten chronisch van aard zijn. Pijnrevalidatie kan verlichting brengen. Libra wil graag in het gezamenlijke netwerk van eerstelijns -, tweedelijns - en derdelijns zorgprofessionals kennis delen en informatie uitwisselen. Samen sterk voor gemeenschappelijke zorg rond chronische pijn!
Bekijk bericht

Willem II komt bij Libra om sport voor kinderen en jongeren met een beperking te stimuleren

70 kinderen met een beperking en hun broertjes en zusjes, sporten volgende week woensdag 23 maart samen met de selectie van voetbalclub Willem II.
Bekijk bericht

Wereld Coma Dag 22 maart 2022

De Neurocritical Care Society (NCS) en de Curing Coma Campaign organiseren op 22 maart van 12:00 uur - 23:59 uur de tweede jaarlijkse World Coma Day met als thema ‘de weg naar herstel’.
Bekijk bericht

Jaarbeeld 2021: op weg naar een nieuwe balans

Ook dit jaar was de coronapandemie een belangrijke factor in ons werk. Corona werd al bijna gewoon. Bijna, want eraan wennen zullen we nooit. Het verlenen van zorg is nu eenmaal driedimensionaal en niet noodgedwongen tweedimensionaal.
Bekijk bericht

Libra gaat werken met een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO)

Wellicht heeft u het al gehoord, de Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) is in aantocht. Een PGO maakt het mogelijk dat klanten hun gegevens ophalen uit hun elektronisch patiëntendossier bij Libra. Libra maakt het technisch mogelijk dat klanten dit in de zomer kunnen gaan doen.
Bekijk bericht

Een leven lang logopedie

Op zondag 6 maart is de Europese Dag van de Logopedie. Het thema van de Dag van de Logopedie is dit jaar: een leven lang logopedie. Logopedisten kunnen bij verschillende aandoeningen en in alle levensfasen van essentieel belang zijn voor de cliënt.
Bekijk bericht

E-health: blog Geert-Jan februari 2022

Geert-Jan is (ex) revalidant bij Libra. Iedere maand schrijft hij een blog over zijn ervaringen met het e-health programma van Libra. Hij gebruikt hiervoor de trein als metafoor. Vandaag de maand februari.
Bekijk bericht