Direct naar inhoud

Nieuws

100ste deelnemer in DOCTOR onderzoek!

In april 2019 is het DOCTOR onderzoek naar de uitkomsten van de VIN behandeling gestart. Bij aanvang van het onderzoek werd gehoopt op 75 deelnemers in het onderzoek in een periode van 4 jaar. De 100ste deelnemer is er nu al.
Bekijk bericht

Inloopspreekuur NAH

Heeft u vragen met betrekking tot NAH of behoefte aan een luisterend oor? Dan kunt u in gesprek met NAH ervaringsdeskundigen.
Bekijk bericht

Mijn kind blijft achter met praten

‘Mijn zoontje van 3 praat nog steeds niet’. Dit is een uitspraak waarmee ouders bij een hulpverlener kunnen komen. Maar wat gebeurt er daarna en wat zijn de mogelijkheden bij Libra Audiologie?
Bekijk bericht

Brand- en rookmelder verplicht per 1 juli 2022

Speciale waarschuwingssystemen voor mensen met een gehoorbeperkingen Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om op elke verdieping van iedere woning een brand- en rookmelder te hebben. Maar wat als je ernstig slechthorend of doof bent. Hoe wordt je dan gealarmeerd als elke seconde telt?
Bekijk bericht

Digitale Deskco-bijeenkomst groot succes!

Libra R&A en Adelante organiseerden een succesvolle digitale bijeenkomst ter bevordering van de deskundigheid van professionals die werken met dove en slechthorende kinderen.
Bekijk bericht

Libra kiest voor classificatie index van Bouma

Psychologen en logopedisten van Libra Audiologie maken gebruik van testen met als resultaat een Q-score. Dan is het handig om allemaal hetzelfde systeem te hanteren.
Bekijk bericht

Samenwerking vanuit de ogen van een e-health partner

De eerste maand van het nieuwe jaar zit er weer op. Samen zijn wij als (ex)cliënten in een trein gestapt die een ontzettend mooie reis maakt….
Bekijk bericht

Nieuw lid cliëntenraad Libra: even voorstellen

Geert-Jan van Hal is een nieuw lid van de Cliëntenraad van Libra Revalidatie & Audiologie. Geert-Jan stelt zichzelf graag aan u voor.
Bekijk bericht

Wereldkankerdag: 124.000 nieuwe kankerdiagnoses in 2021

Ieder jaar wordt op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker, een ziekte waar 1 op de 3 Nederlanders op een zeker moment mee te maken krijgt. De ziekte verandert niet alleen het leven van de patiënt, maar heeft ook invloed op dat van diens partner, familie, collega's en vrienden ... Kortom, kanker raakt iedereen. Jou dus ook.
Bekijk bericht

Aandacht voor lang wachten op behandeling tinnitus

Met de week van het oorsuizen in het vooruitzicht gisteren al een item bij EenVandaag: Tinnituspatiënten zoals Robin moeten lang wachten op behandeling voor oorsuizen: 'Ik ging er mentaal aan onderdoor'.
Bekijk bericht