Direct naar inhoud

Nieuws

Werk en Kanker

Donderdag 17 maart van 17:00 tot 18:00 uur organiseert Libra Arbeidsexpertise een webinar "Werk en Kanker", een samenwerking op maat. Tijdens dit webinar gaan we in op de o.a. de richtlijn ‘Kanker en werk’ en hoe werk ook gezien kan worden als medicijn tijdens het behandelproces.
Bekijk bericht

Ondersteunen in de kliniek

Mirella Haverhals, ergotherapeut bij Libra R&A, heeft net als verschillende andere collega's een aantal weken meegeholpen in de kliniek om de verpleegkundigen te ondersteunen. Een pittige, maar mooie ervaring zegt Mirella. "Ik heb veel mogen leren en nieuwe inzichten gekregen, die ik weer mee kan nemen in mijn werk als ergotherapeut."
Bekijk bericht

Gering gehoorverlies heeft grote impact

Ook iemand met een gering gehoorverlies kan in lastige situaties terecht komen vanwege slechthorendheid. Hij of zij heeft bijvoorbeeld niet in de gaten dat er iets gezegd wordt. Het kost meer inspanning om gesprekken goed te verstaan. Slechthorendheid vraagt extra alertheid.
Bekijk bericht

De Librasserie weer open voor bezoekers

Goed nieuws vanaf dinsdag 1 februari 2022 is de Librasserie op locatie Blixembosch en op locatie Leijpark weer open voor bezoekers en familie.
Bekijk bericht

De Grote Libra Nieuwjaarsshow 2022

Libra organiseerde De Grote Libra Nieuwjaar Show op donderdag 13 januari 2022. Een gezellige, online avond waarin we in een ontspannen sfeer samen vooruit kijken en genieten van een leuke avond. Relaxed thuis voor de buis, gewoon vanuit je eigen huiskamer. Samen proosten op een nieuw en succesvol jaar!
Bekijk bericht

Save the date: Webinar Chronische Pijn

Pijnklachten hebben veel invloed op het dagelijks functioneren van mensen, zeker als die klachten chronisch van aard zijn. Pijn beïnvloedt niet alleen het lichamelijk functioneren maar werkt ook in op emoties en stemming. Pijnrevalidatie kan verlichting brengen. Libra wil graag in het gezamenlijke netwerk van eerstelijns, tweedelijns en derdelijns zorgprofessionals kennis delen en informatie uitwisselen. Samen sterk voor gemeenschappelijke zorg rond chronische pijn!
Bekijk bericht

Sportcentrum weer geopend

Nu de landelijke maatregelen verruimd zijn, zijn we blij om te kunnen melden dat het Sportcentrum van Libra haar deuren met ingang van heden weer kan openen.
Bekijk bericht

Artikel Revalidatie Magazine over e-health

Revalidatie Magazine heeft een mooi artikel van Libra R&A over e-health gepubliceerd op de website: Meedenkers van onschatbare waarde bij e-health
Bekijk bericht

Prachtig resultaat externe audit!

Na drie intensieve dagen in oktober 2021 waarbij drie auditoren rondliepen in de organisatie is de externe audit Kwaliteit en Patiëntveiligheid 2021 erg positief afgerond. Dit betekent dat Libra R&A voldoet aan de gestelde eisen. Libra heeft daarmee de certificaten voor Kwaliteit en Patiëntveiligheid eind december 2021 officieel weer behaald en nu dan ook daadwerkelijk mogen ontvangen.
Bekijk bericht

Inspirerend interview Marieken Smeets

Een inspirerend interview met Marieken Smeets, arbeidsdeskundige bij Libra Arbeidsexpertise die een burn-out had. Het interview stond in drie bladen van het CNV: onderwijs, publieke sector en zorg.
Bekijk bericht