Direct naar inhoud

Nieuws

Libra neemt extra maatregelen i.v.m. corona

Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 12 november neemt Libra met ingang van maandag 15 november een aantal extra maatregelen om de veiligheid van klanten en medewerkers zoveel mogelijk te waarborgen.
Bekijk bericht

Begrijpelijke taal; de cliëntenraad juicht het toe!

De werkgroep ‘Begrijpelijke Taal’ is begonnen met een aantal acties om brieven, behandelplannen en bewegwijzering duidelijker en begrijpelijker te maken. De cliëntenraad juicht deze acties toe en neemt actief deel aan de werkgroep.
Bekijk bericht

Coronamaatregelen aangescherpt

Afgelopen dinsdag heeft het kabinet aangekondigd de maatregelen tegen corona per 6 november aan te zullen scherpen. Libra gaat hiermee over van fase Waakzaam naar fase Zorgelijk. Met ingang van zaterdag 6 november zijn de volgende extra maatregelen van kracht:
Bekijk bericht

Maak kennis met muziektherapeut Saskia Vos

Voor muziek heb je geen woorden nodig, maar je kunt zoveel zeggen! Muziektherapie kan een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven. Muziek heeft namelijk invloed op de stemming en het gedrag van mensen. Hoe werkt dat precies? Onze muziektherapeut Saskia Vos vertelt meer over deze therapievorm.
Bekijk bericht

“Healthy Habits” Interactieve webinars over gezonde leefstijl als medicijn

Nieuw “Healthy Habits”: interactieve webinars over gezonde leefstijl als medicijn! Voor mensen met MS, reuma, hersenletsel of een dwarslaesie.
Bekijk bericht

CZ verwenzorgmomenten 2021

Een verwenmoment speciaal voor de kinderen, ouders en behandelaren van de peutergroepen van Libra locatie Blixembosch mogelijk gemaakt door de CZ verwenprijs en Pofferdory Central.
Bekijk bericht

'Terug naar passend werk'

Samen met Margaret Lam, re-integratiecoördinator bij Libra Arbeidsexpertise, vertelt Christina in LetselschadeNEWS over het verloop van haar re-integratietraject.
Bekijk bericht

PRPP Interventie cursus bij Libra

Afgelopen week heeft de organisatie Ergologie de 5-daagse PRPP Interventie cursus bij Libra gegeven. Aan deze cursus namen 10 ergotherapeuten van Libra deel en 17 ergotherapeuten van andere organisaties.
Bekijk bericht

Zilver voor de Libra Bikers!

Op zaterdag 9 oktober 2021 vond de HandbikeBattle 2021 Dutch Edition plaats. Dit keer helaas niet in Oostenrijk maar op het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard. En wat een editie was het!
Bekijk bericht

Nieuwe Website Revalidatie Magazine

Gisteren is de nieuwe website voor Revalidatie Magazine gelanceerd. Daarmee is het bekende magazine compleet vernieuwd. Het is nu een volledig interactief platform voor de laatste ontwikkelingen.
Bekijk bericht