Direct naar inhoud

Nieuws

Libra onderzoekt de digitale mogelijkheden

Een online afspraak (videobellen) voor begeleiding of behandeling kan veel tijd besparen en je hoeft de deur er niet voor uit. Als klant willen we u een keuze kunnen bieden tussen een fysieke afspraak waar nodig of een online afspraak. Om dit nog beter te realiseren is ons versnellingsprogramma e-health van start gegaan.
Bekijk bericht

Inloopspreekuur voor en door mensen met niet aangeboren hersenletsel

Een aantal jaren geleden organiseerde het NAH Netwerk samen met ervaringsdeskundigen een Inloopspreekuur voor mensen met hersenletsel en hun mantelzorgers/naasten. Door corona is dit een tijd niet mogelijk geweest, maar op 12 oktober start het Inloopspreekuur weer.
Bekijk bericht

HandbikeBattle Dutch edition 9 oktober 2021: overwinnen!

Met een handbike de Kaunertaler gletscher in Oostenrijk beklimmen. Een uitdaging die onze Libra Bikers ieder jaar met veel plezier, moed en doorzettingsvermogen aangaan tijdens de HandbikeBattle. Ook dit jaar gaat ons team de Battle weer aan! Maar dan in eigen land tijdens de Dutch edition van de HandbikeBattle.
Bekijk bericht

Digitale ondersteuning van begeleiding of behandeling...

Wat bedoelen we eigenlijk met digitale ondersteuning van begeleiding of behandeling? Tijdens de klantreis workshops gaan we samen met de klant op zoek naar hoe digitale toepassingen de zorg kunnen ondersteunen. We kijken samen of er naast zorg op locatie ook zorg via digitale toepassingen mogelijk is, een mix dus. Dat wordt ook wel blended care genoemd.
Bekijk bericht

Vacature Lid Cliëntenraad

De Cliëntenraad van Libra Revalidatie & Audiologie praat mee over de gang van zaken binnen de organisatie en adviseert de Raad van Bestuur over alle onderwerpen die voor cliënten van belang zijn. Momenteel zijn wij op zoek naar twee nieuwe leden. Praat jij binnenkort als (oud-)cliënt of als ouder/naaste mee over de zorg binnen Libra Revalidatie & Audiologie?
Bekijk bericht

LIBRA IN BEWEGING!

Vandaag was de Geluk in Beweging Challenge op bezoek. Wielrenner Rob Harmeling fietst in 72 uur 1200 km, dit is vergelijkbaar met 1/3 Tour de France. De tocht bestaat uit veertien etappes en gaat langs veertien verschillende revalidatiecentra in Nederland.
Bekijk bericht

Eerste bijeenkomst e-health partners

Libra is volop in ontwikkeling. Het versnellingsprogramma e-health is gestart en de komende maanden wordt met alle sectoren binnen Libra onderzocht waar digitale toepassingen van meerwaarde zijn in de klantreizen. Deze meerwaarde onderzoeken we ook graag samen mét de klant.
Bekijk bericht

Marie-Louise Vossen in podcast Vlam bondgenoten

"Ik zie mezelf niet als bestuurder maar als dirigent van een orkest waarin mensen geïnspireerd worden om mee te doen". Luister hoe Marie-Louise Vossen invulling geeft aan haar rol als zorgbestuur.
Bekijk bericht

Breinstraat, hét platform voor jongeren met NAH

Zaterdag 4 september werd onder toeziend oog van hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder www.breinstraat.nl gelanceerd. Het startsein hiervoor werd gegeven door projectgroep lid en onderzoeker bij Basalt Menno van der Holst tijdens de ‘Ouder Kind Dag’ van de Edwin van der Sar Foundation.
Bekijk bericht

Geluk in Beweging Challenge 2021

Op 22, 23 en 24 september fietst voormalig wereldkampioen Rob Harmeling 1200 kilometer. Dat kun je vergelijken met 1/3 Tour de France. Samen met zijn team waaronder een aantal bekende Nederlanders organiseert hij deze fietsmarathon om geld op te halen voor mensen met een beperking op het gebied van houding en beweging. Doe ook mee!
Bekijk bericht