Direct naar inhoud

Nieuws

Mooie reactie Zorgkaart Nederland

Wat een mooie en fijne reactie over NAH locatie Leijpark op Zorgkaart Nederland heeft Libra Revalidatie & Audiologie mogen ontvangen.
Bekijk bericht

Ear-opener

De Ear-opener komt er weer aan. Een webinar waarin we ouders en leerkrachten van kind(eren) met een gehoorverlies de kans geven zich te verdiepen in slechthorende leerlingen in de klas. Vanwege COVID-19 hebben we de gebruikelijke workshop omgezet in een webinar.
Bekijk bericht

Gezocht: E-health partners

Libra is volop in ontwikkeling. Een belangrijke ontwikkeling is het digitaliseren van zorg. Omdat we daar de wensen en behoeften van klanten heel graag in meenemen, zijn we op zoek naar (ex)klanten die samen met ons de inzet van e-health en digitale zorg willen (door) ontwikkelen.
Bekijk bericht

Revalidant schenkt kunstwerk

Uit dankbaarheid voor alles wat Libra voor hem heeft betekend, schenkt Gijs een kunstwerk aan locatie Blixembosch.
Bekijk bericht

Afsluiting Castiliëlaan van 26 juli - 6 augustus

Van 26 juli - 6 augustus sluit men de Castiliëlaan bij Libra locatie Blixembosch af en wordt het autoverkeer om-en-om geleid langs de afsluiting via de tijdelijke rijbaan. Heeft u een afspraak op locatie Blixembosch? De omleiding kan zorgen voor een langere reistijd.
Bekijk bericht

Behandelgroep de Kikkers start per 30 augustus op de Speelbergh in Leijpark

Op 30 augustus start de behandelgroep de Kikkers op de Speelbergh in Leijpark. Deze groep is tot nu toe bekend als de Bromtol, een speelleergroep voor dove en slechthorende kinderen en gehuisvest op een locatie van kinderopvang Kober, in Breda.
Bekijk bericht

YES! Medewerkers en klinische revalidanten Libra volledig gevaccineerd

Afgelopen weekend hebben medewerkers en stagiairs van Libra hun 2e vaccinatie ontvangen. Ook klinische revalidanten die nog niet gevaccineerd waren hebben het coronavaccin via Libra ontvangen. Een goede stap voorwaarts, de vaccinatie draagt bij aan het verlenen van veilige zorg.
Bekijk bericht

Wie helpt Eugenie aan een speciale hardloopprothese?

Eugenie wil niets liever dan hardlopen met een speciale blade-prothese. Maar dat is een kostbare aangelegenheid. Ze heeft een kleine € 15.000 nodig om haar passie weer te kunnen uitoefenen. Een cliënt van haar heeft haar aangemeld bij de Dirk Kuyt Foudation.
Bekijk bericht

Boek Kinderrevalidatie

Kim Santegoets en Estelle Gabriels, werkzaam bij Libra Revalidatie & Audiologie, hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan het boek Kinderrevalidatie.
Bekijk bericht

Planetree conferentie ’Grenzen Doorbroken’

Tijdens de virtuele Planetree conferentie op 14 juni 2021 ontving Libra Revalidatie & Audiologie als winnaar in de categorie Planetree Innovatieawards met ‘Go Baby Go’ de prijs, een cheque ter waarde van 750 euro.
Bekijk bericht