Direct naar inhoud

Nieuws

De Helden van Nu

Libra is een organisatie met een naadloos zorgcircuit waarmee ze zich inzetten voor de zorg van mensen met een lichamelijke, cognitieve en/of auditieve beperking. Deze zorg is er voor jong en oud. Nance gaat op bezoek bij een audiologisch centrum en verrast de helden Maarten van Beurden en Petra Karsmakers.
Bekijk bericht

De Librasserie gaat weer open

Ons restaurant, de Librasserie, gaat weer open vanaf maandag 14 juni 2021. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8:30-16:00 uur. We kunnen dan maximaal 50 gasten ontvangen met de regels die daarvoor gelden.
Bekijk bericht

Libra Audiologie speelt hoofdrol in Helden van Nu (SBS6)

Vrijdag 28 mei vonden er in het audiologisch centrum in Tilburg opnames plaats voor het programma Helden van Nu. De uitzending is op zondag 13 juni te zien om 16.00 uur op SBS6.
Bekijk bericht

‘Mijn ervaringsverhaal’ voor naastbetrokkenen van mensen met NAH.

Het Zorgnetwerk Midden-Brabant, Stichting NAHkracht Brabant en Renske Mol Training en ontwikkeling, verzorgen een training voor mensen die nauw betrokken zijn bij het leven van iemand met Niet-aangeboren Hersenletsel (NAH).
Bekijk bericht

Medewerkers en stagiaires Libra gevaccineerd

In het pinksterweekend is een grote groep medewerkers en stagiaires van Libra Revalidatie & Audiologie op locatie Blixembosch gevaccineerd met het vaccin Moderna, dit is goed verlopen.
Bekijk bericht

Innovatieve hoofdsteun voor VIN

Bij de VIN (Vroege Intensieve Neurorevalidatie) maken ergotherapeuten van Libra sinds kort gebruik van een innovatieve hoofdsteun. Door het innovatieve moduleersysteem kan de hoofdsteun op maat gemaakt worden voor een revalidant, die het VIN-behandeltraject doorloopt. Libra is de eerste zorginstelling die dit type hoofdsteun in gebruik heeft.
Bekijk bericht

Vacature Netwerkcoördinator NAH

Het NAH Netwerk is op zoek naar een Netwerkcoördinator NAH voor 16 uur per week. In het NAH Netwerk nemen 17 organisaties (waaronder Libra) en ervaringsdeskundigen deel die gezamenlijk het beleid van het netwerk bepalen.
Bekijk bericht

Wie stuur jij vandaag een #dikkedankjewel?

Op woensdag 12 mei wordt de (internationale) ‘Dag van de Verpleging’ ook wel Dag van de Zorg/Verpleegkunde genoemd) gevierd. Met een #dikkedankjewel nemen ActiZ, VGN, NVZ, NFU en Zorgthuisnl het initiatief om een welgemeend bedankje te sturen aan iedereen die in de ziekenhuis-, ouderen-, gehandicapten- en thuiszorg bijdraagt aan goede zorg en ondersteuning.
Bekijk bericht

2020: balanceren tijdens crisis

Het veelbewogen jaar 2020 ligt al weer even achter ons. Voor iedereen was het een jaar van balanceren tijdens crisis. En voor velen het herkenbare beeld van afstand houden, mondkapjes, hygiëne maatregelen, opschalen en afschalen. In het jaarbeeld 2020 neem ik u graag mee door een veelbewogen jaar.
Bekijk bericht

Subsidie van 750.000 euro voor e-health

Het afgelopen jaar heeft Libra, weliswaar noodgedwongen, kunnen onderzoeken welke kansen online behandeling biedt. We waren in staat om onze klanten zorg op maat en op afstand te bieden waarmee de continuïteit van zorg gewaarborgd was. De keuze om ook dit jaar in e-health te investeren was dan ook snel gemaakt.
Bekijk bericht