Direct naar inhoud

Nieuws

Alternatieve Handbikebattle 2021

Zaterdag 17 april vond de Alternatieve Handbikebattle plaats. Handbikers verspreid over heel Nederland namen deel aan dit evenement. In het totaal is er maar liefst 2589 km gefietst en zijn er 5648 hoogtemeters overwonnen! Ook onze Libra Bikers hebben een mooie ronde in Eindhoven gefietst.
Bekijk bericht

Aan het werk na COVID

Bij Libra Arbeidsexpertise zien we steeds meer mensen na COVID-19 die moeite hebben met het terugkeren naar werk. Veel voorkomende klachten zijn vermoeidheid, concentratie- en geheugenproblemen en problemen met prikkelverwerking.
Bekijk bericht

Libra Revalidatie & Audiologie is goud waard!

Libra Revalidatie & Audiologie is de eerste revalidatie instelling in Nederland die het gouden certificaat van de Milieuthermometer Zorginstellingen en Ziekenhuizen heeft behaald. Met het certificaat onderscheidt een instelling zich en kan deze voldoen aan de toenemende vraag naar duurzaamheid vanuit de overheid en de maatschappij.
Bekijk bericht

Arm- handamputatie, behandelprogramma

De folder geeft u een beeld van het advies en de behandeling bij Libra Revalidatie & Audiologie. Libra heeft een hoog ontwikkeld team, deskundig op het gebied van arm/hand amputatie en prothesiologie.
Bekijk bericht

De Wait app! Vanaf vandaag beschikbaar in de klinieken en Librasseries

Je favoriete tijdschrift of boek lezen? Jezelf laten meevoeren door spannende of romantische luisterboeken? Met de Wait app ontdek je het allemaal op je eigen smartphone of tablet!
Bekijk bericht

Planetree 15 jaar in Nederland

Vandaag is Planetree 15 jaar werkzaam in Nederland om met zorgorganisaties de zorg beter en het werk leuker te maken. Planetree lanceert daarom vandaag een nieuwe website.
Bekijk bericht

Meldpunt voor neuromusculaire hoog-risicogroep geopend

De afgelopen week zijn de mensen met spierziekten en ademhalingsproblemen door een umc uitgenodigd voor een vaccinatie. Hoort u ook bij die groep maar heeft u niks gehoord? Meld u dan bij het meldpunt.
Bekijk bericht

Nieuwsbrief Revalidanten

Vorige week is er weer een nieuwsbrief naar de revalidanten verstuurd met o.a.: Geen mail ontvangen met uw rooster? Sandra Geleijns kan weer gewoon meedoen door haar vingerprothese en meer...
Bekijk bericht

Vervroegde vaccinatie voor medische risicogroepen

Een select aantal groepen patiënten met een hoog medisch risico komen vervroegd in aanmerking voor vaccinatie. Zij ontvangen eind deze week een uitnodiging van de universitair medische centra (UMC’s) om langs te komen voor vaccinatie.
Bekijk bericht

Alleen betalen met PIN

Onze restaurants ‘De Librasserie’ van Blixembosch en Leijpark zijn helaas nog niet geopend voor onze klanten. We hopen natuurlijk dat dit binnenkort gaat veranderen en dat u weer kunt genieten van een lekker broodje of een kopje soep.
Bekijk bericht