Direct naar inhoud

Nieuws

Brain Awareness Week 2021; onzichtbare gevolgen

Om de onzichtbare gevolgen van hersenaandoeningen onder de aandacht te brengen hebben de Edwin van der Sar Foundation en de Hersenstichting de Brain Awareness Week van 15 t/m 21 maart volledig in het teken gezet van dit thema.
Bekijk bericht

Mail met uw rooster niet ontvangen?

We horen regelmatig dat revalidanten de mail met het rooster niet ontvangen. Meestal komt dat doordat de mail onterecht als spam wordt gezien en daardoor niet in de inbox maar in de map spam/reclame/ongewenste e-mail belandt.
Bekijk bericht

Online Conferentie Oorsuizen: Tips voor Tinnitus

Patiëntenorganisatie Hoormij∙NVVS organiseert op zaterdag 27 maart 2021 van 10.30 - 16.00 uur een Online Conferentie Oorsuizen. De centrale thema’s? Onderzoek, behandeling en perspectief voor mensen met oorsuizen.
Bekijk bericht

Dag van de Logopedie in het teken van eHealth

Dit jaar staat de Europese Dag van de Logopedie, die jaarlijks op 6 maart plaatsvindt, volledig in het teken van eHealth, ofwel elektronische toepassingen die patiënten en zorgverlener helpen om, vaak via internet of een app, met elkaar te communiceren.
Bekijk bericht

Vergoedingen van uw zorg in 2021

Met Zorgverzekeraars Nederland (ZN) is afgesproken dat voor revalidatie de contracten van 2020 doorlopen in 2021. Dit geldt voor alle verzekeraars, behalve Caresq (Eucare).
Bekijk bericht

Het informatie & Adviespunt Hersenletsel wordt Breinlijn

Met ingang van 1 maart 2021 is het Informatie- & Adviespunt Hersenletsel Zuidoost Brabant overgegaan naar Breinlijn regio Zuidoost Brabant. In Nederland helpt Breinlijn u op weg naar passende ondersteuning. De gratis hulpdienst is online en telefonisch bereikbaar. Vragen worden regionaal beantwoord door hersenletseldeskundigen en zo nodig door (leden) van het hersenletselteam van het NAH Netwerk Zuidoost Brabant. Het NAH Netwerk Zuidoost Brabant is één van 17 regioteams van Breinlijn.
Bekijk bericht

Stuurt u ons een kaartje?

Heeft u zorg gehad van onze zorgverleners en bent u tevreden? Dan is de actie van ZorgkaartNederland.nl misschien iets voor u. ZorgkaartNederland.nl biedt u de kans om uw zorgverlener gratis een kaartje te sturen. Als schouderklopje of bedankje voor de inzet.
Bekijk bericht

Aandacht is het grootste compliment

Het is vandaag, 1 maart, 'Nationale Complimentendag'. Vandaag is een dag om wat extra aandacht te schenken aan de mensen om ons heen. En aandacht is het grootste compliment dat je iemand kunt geven!
Bekijk bericht

Nieuwe uitgave: Nieuwsbrief Audiologie

De nieuwsbrief Audiologie is een nieuwe uitgave van Libra Audiologie, speciaal voor verwijzers. Graag informeren wij u in deze nieuwsbrief over interessante onderwerpen als nieuwe ontwikkelingen bij Libra Audiologie, onze producten en diensten, informatiefolders of filmpjes voor uw klanten, praktijkvoorbeelden of informatie over wachtlijsten en verwijzingen.
Bekijk bericht

Innovatieprijs 2020

De innovatiecommissie heeft de innovatieprijs 2020 met als onderwerp: ‘de inzet van eHealth voor eigen regie van de cliënt’ uitgereikt aan de winnaars Maartje van der Steenhoven (ergotherapeut) en Yvette Troe (Physician Assistant).
Bekijk bericht