Direct naar inhoud

Nieuws

Innovatieprijs 2020

De innovatiecommissie heeft de innovatieprijs 2020 met als onderwerp: ‘de inzet van eHealth voor eigen regie van de cliënt’ uitgereikt aan de winnaars Maartje van der Steenhoven (ergotherapeut) en Yvette Troe (Physician Assistant).
Bekijk bericht

Medewerkers en klinische revalidanten Libra gevaccineerd

De klinische revalidanten op de locaties Blixembosch en Leijpark zijn gevaccineerd. Libra is blij dat deze kwetsbare groep cliënten door het vaccin beter beschermd is tegen corona. Ook de medewerkers die werken met klinische revalidanten en/of op klinische afdelingen worden nu gevaccineerd. Een mooie stap voorwaarts!
Bekijk bericht

Guus doet mee aan het VIN-programma

Na een ernstig ongeluk op 16 december 2018, raakte Guus (14) in een verminderd bewustzijn. Gelukkig kwam hij in aanmerking voor het VIN-programma van Libra R&A in Tilburg. Daar mocht hij 26 februari 2019 starten met het zeer intensieve traject.
Bekijk bericht

Nieuwe datum Webinar Café Brein

Maandag 8 februari jl. zou Café Brein Eindhoven haar eerste Webinar houden vanuit locatie Blixembosch in Eindhoven; coronaproof, online en op een aangepast tijdstip gezien de geldende avondklok. We waren er klaar voor!
Bekijk bericht

Jaarverslag Cliëntenraad 2020

De Cliëntenraad behartigt de belangen van alle kinderen, jongeren en volwassenen die bij Libra Revalidatie & Audiologie behandeld zijn/worden en hun naasten. Graag delen we met u het jaarverslag 2020.
Bekijk bericht

Nieuwsbrief Revalidatie

Deze week is er weer een nieuwsbrief naar de revalidanten verstuurd met o.a.: Het verhaal van de heer Dijkhuizen, Café Brein Webinar, Snellere vaccinatie in revalidatiesector en meer.
Bekijk bericht

Digitaal IC-café in de regio

Hoe geef je je leven weer vorm na een verblijf op de Intensive Care (IC)? Máxima MC en het Catharina Ziekenhuis organiseren samen een IC-café.
Bekijk bericht

4 februari Wereldkankerdag

Juist nu, in deze coronatijd, is het belangrijk dat we oog blijven houden voor de impact van kanker. En dat mensen, geconfronteerd met kanker, en hun naasten de weg weten te vinden naar coronaproof zorg en ondersteuning. Ook bij Libra Revalidatie & Audiologie.
Bekijk bericht

Oproep ouders slechthorend kind (0-5 jaar)

Wilt u kans maken op een cadeaubon van 25 euro? Bent u een ouder van een slechthorend kind tot en met 5 jaar? En draagt uw kind hoortoestellen? Dan zoeken wij u! De onderzoekers en andere medewerkers van Adelante, Auris, FODOK, FOSS, Kentalis, Libra R&A, NSDSK en Pento werken veel samen. Vanaf dit jaar wordt deze samenwerking ook wel Deelkracht genoemd.
Bekijk bericht

Webinar: Versterken in plaats van beperken

Beperk of versterk je de verzuimende medewerker met wat je zegt? Zijn jouw uitspraken gericht op mogelijkheden of juist op wat er niet gaat of kan? Communicatie kan heel veel invloed hebben op de beleving van de klachten en kan er voor zorgen dat iemand zich juist wel, of juist niet gehoord voelt.
Bekijk bericht