Direct naar inhoud

Nieuws

Vervolg Greendeal Zorgsector

De 'Green Deal Zorgsector' krijgt een vervolg tot en met 2024. Libra Revalidatie & Audiologie heeft het zilveren keurmerk van het Milieuplatform Zorgsector en gaat dit jaar voor goud.
Bekijk bericht

Deel uw ervaringen met ons

2021 staat in het teken van u. We vinden het als organisatie belangrijk om te weten wat u belangrijk vindt in uw herstelproces. Allereerst zijn we benieuwd naar uw ervaringen. Wilt u deze ervaringen met ons delen? Ook nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan een werksessie.
Bekijk bericht

Café Brein Webinar

Maandag 8 februari 2021 organiseert Café Brein Eindhoven haar eerste webinar. Door Covid-19 is het nog steeds niet mogelijk fysiek bij elkaar te komen. Vandaar dat er een online bijeenkomst is georganiseerd.
Bekijk bericht

Revalidatiesector pleit voor snellere vaccinatie

Revalidatie Nederland pleit ervoor dat medewerkers van revalidatiecentra tegelijk met de medewerkers in de VVT-sector gevaccineerd kunnen worden. De medewerkers in de VVT-sector en de acute as van de ziekenhuiszorg worden als eerste gevaccineerd. De medewerkers van de revalidatiecentra zijn volgens de routekaart pas in de loop van het 2e kwartaal aan de beurt.
Bekijk bericht

Mooi artikel ED over Go Baby Go

In het Eindhovens Dagblad stond een mooi artikel over Dirk Perrij uit Hooge Mierde in zijn speciale knalrode Lamborghini. Deze auto speciaal aangepast voor hem, is tot stand gekomen met het autootjesproject Go Baby Go van Libra Revalidatie.
Bekijk bericht

Maatregelen Libra R&A

Ongetwijfeld heeft ook u het nieuws bereikt dat de tweede corona-golf in Nederland in alle hevigheid is losgebarsten en dat Nederland van 16 december 2020 t/m 18 januari 2021 in lockdown is.
Bekijk bericht

Een bijzondere kerstgroet van Libra

De ludieke Libra kerstgroet-video is klaar. Met dank aan heel veel enthousiaste collega’s. Kijk en geniet mee.
Bekijk bericht

Revalidatie Magazine: Bekijk de nieuwe editie!

Revalidatie Magazine is hét blad over medisch specialistische revalidatie in Nederland. Lees het net verschenen decembernummer op www.revalidatiemagazine.nl of download de gratis app voor Apple of Android.
Bekijk bericht

Greendeal zorg 2.0

In 2015 is gestart met de Greendeal zorg. De afgelopen jaren heeft Libra R&A als een van de vijf zorginstellingen hard gewerkt aan de verduurzaming van de bedrijfsvoering. Dat heeft veel energie opgeleverd maar er is zeker ook veel onderlinge kennis uitgewisseld.
Bekijk bericht

Routekaart coronamaatregelen Libra

Libra Revalidatie & Audiologie heeft de landelijke routekaart vertaald naar een overzicht met coronamaatregelen voor Libra. Deze routekaart geeft medewerkers meer duidelijkheid over de maatregelen die per risiconiveau gelden voor Libra.
Bekijk bericht