Direct naar inhoud

Nieuws

Contractuele afspraken met zorgverzekeraars in 2021

Iedereen moet volgend jaar kunnen rekenen op toegang tot goede audiologische- en revalidatiezorg. Dat is de inzet van zorgverzekeraars, audiologische centra en revalidatiecentra. Deze partijen willen alle huidige contractuele relaties volgend jaar voortzetten, wat betekent dat klanten ook in 2021 gewoon bij Libra Revalidatie & Audiologie terecht kunnen.
Bekijk bericht

Geen HandbikeBattle 2021 in Oostenrijk, wel evenementen in Nederland

De organisatie van de HandbikeBattle heeft bekend gemaakt dat ook in 2021 er geen HandbikeBattle in Oostenrijk zal plaatsvinden.
Bekijk bericht

Libra Revalidatie wint Planetree Award 2020

Eén keer per jaar reikt Planetree de Planetree Awards uit voor de meest bijzondere en innovatieve projecten op het gebied van mensgerichte zorg. Dit jaar viel Libra in de prijzen in de categorie Innovatie en kwam het project Go Baby Go als winnaar uit de bus.
Bekijk bericht

Mondkapjes verplicht voor alle bezoekers van Libra

Tot op heden adviseerde Libra revalidanten en bezoekers om een mondkapje te dragen. Hoewel daar op grote schaal gehoor aan is gegeven, blijkt dat niet voldoende om medewerkers en hele kwetsbare revalidanten voldoende te beschermen.
Bekijk bericht

Go Baby Go genomineerd

De inzending van Libra Revalidatie & Audiologie: Go Baby Go NL is genomineerd voor de Planetree Awards in de categorie Planetree Innovatie Awards.
Bekijk bericht

Kom jij ons een handje helpen?

Libra Revalidatie zoekt vrijwilligers voor de rol van gastheer/vrouw. Heb jij hart voor de zorg en wil jij ons minimaal 4 uur per week helpen om corona buiten onze deuren te houden? Dan zijn we op zoek naar jou!
Bekijk bericht

Sportcentra Libra vanaf 19 november weer open

Naar aanleiding van de versoepelde maatregelen rond corona die het kabinet op 17 november bekend maakte, zijn onze sportcentra (incl. zwembad) met ingang van donderdag 19 november weer open.
Bekijk bericht

Week van de patiëntveiligheid

Patiëntveiligheid is altijd belangrijk. Daarom besteden we er niet alleen deze week maar het hele jaar door aandacht aan. Deze week in de Week van de patiëntveiligheid vragen we hier extra aandacht voor. Zeker nu met het coronavirus is (patiënt)veiligheid nog belangrijker.
Bekijk bericht

Jaaruitgave Revalidatie Magazine verschenen

In de jaaruitgave van Revalidatie Magazine staan artikelen die het afgelopen jaar online verschenen zijn op www.revalidatiemagazine.nl.
Bekijk bericht

Sportcentra Libra vanaf 5 november tijdelijk gesloten

Naar aanleiding van de extra maatregelen rond corona die het kabinet op 3 november bekend heeft gemaakt, zijn onze sportcentra (inclusief zwembad) met ingang van donderdag 5 november gesloten tot nader bericht.
Bekijk bericht