Direct naar inhoud

Nieuws

Proefschrift: Het niet-responsief waaksyndroom in Nederland: uitkomsten van een vicieuze cirkel

Willemijn van Erp is Specialist Ouderengeneeskunde bij Libra R&A en daarnaast Promovendus Radboudumc/ Coma Science Group Liège. Woensdag 4 november verdedigt ze haar proefschrift ter verkrijging van een doctoraat aan de universiteiten van Nijmegen en Luik.
Bekijk bericht

Feest op de Speelbergh

Met gebak en toffe rugzakjes is maandag een nieuwe structuur van werken op de Speelbergh ingeluid. Op de Speelbergh van Libra locatie Leijpark revalideren kinderen met een lichamelijke beperking van 0-4 jaar in groepsverband.
Bekijk bericht

Superwoman het boek: een herseninfarct in de bloei van je leven

Op 29 oktober is het de internationale dag van de beroerte. We brengen daarom graag dit boek van Lidewij Verweijen, voormalig klant bij Libra Arbeidsexpertise, onder uw aandacht.
Bekijk bericht

Lid Raad van Toezicht (digitale transformatie)

We zijn op zoek naar kandidaten voor de vacature Lid Raad van Toezicht voor de portefeuille digitale transformatie, waaronder eHealth, ICT en adaptie daarvan.
Bekijk bericht

Nieuwe maatregelen 15 oktober 2020

Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge zijn er strengere maatregelen. Om veilig zorg te kunnen blijven verlenen neemt Libra weer een aantal nieuwe maatregelen.
Bekijk bericht

Jaarverslag Cliëntenraad 2019

De Cliëntenraad behartigt de belangen van alle kinderen, jongeren en volwassenen die bij Libra Revalidatie & Audiologie behandeld zijn/worden en hun naasten. Graag delen we met u het jaarverslag 2019.
Bekijk bericht

Vacature Lid Cliëntenraad

De Cliëntenraad van Libra Revalidatie & Audiologie praat mee over de gang van zaken binnen de organisatie en adviseert de Raad van Bestuur over alle onderwerpen die voor klanten van belang zijn.
Bekijk bericht

Nieuw revalidatieprogramma na beroerte dankzij bijzondere samenwerking regio

Het Elkerliek Ziekenhuis, de Zorgboog, Zorgboog in Balans en Libra Revalidatie hebben gezamenlijk een nieuw revalidatieprogramma opgezet voor mensen die een beroerte (CVA) hebben gehad en kampen met onzichtbare gevolgen die veel impact kunnen hebben. Deze groep patiënten wordt dankzij de nauwe samenwerking sneller herkend en krijgt sneller de best passende zorg, zo dicht mogelijk bij huis.
Bekijk bericht

Artsen en onderzoekers laten een patiënt met ernstig hersenletsel weer praten en lopen

Een groep artsen en onderzoekers van Radboudumc en AmsterdamUMC, onder wie ook Libra Revalidatie & Audiologie collega Willemijn van Erp, hebben een patiënt met zeer ernstig hersenletsel tijdelijk het vermogen om te praten en te bewegen teruggegeven door hem een slaappil te geven.
Bekijk bericht

Informatie ontwikkelingen coronavirus

Libra R&A neemt alle maatregelen die nodig zijn om veilig zorg te (kunnen blijven) verlenen. Het aantal besmettingen loopt zo snel op, dat nieuwe maatregelen om het virus in te dammen nodig zijn. De aangescherpte maatregelen hebben ook consequenties voor u als klant bij Libra R&A.
Bekijk bericht