Direct naar inhoud

Nieuws

Mentelity Guide testers gezocht

Bibian Mentels Mentelity Foundation zoekt testers voor de Mentelity Guide: een app voor mensen met een prothese en hun familie. Deze app is bedoeld om de juiste prothesebouwer te vinden, lotgenotencontact krijgen en biedt inspiratie en motivatie.
Bekijk bericht

Telefoonnummer Informatie-& Adviespunt Hersenletsel Zuidoost Brabant

Vanaf heden is het Informatie-& Adviespunt Hersenletsel weer te bereiken onder het volgende telefoonnummer: 088-6330999 of e-mail: informatie@nahzobrabant.nl.
Bekijk bericht

Versoepeling coronamaatregelen

Met ingang van 1 juli zijn de coronamaatregelen verder versoepeld. Welke gevolgen dat heeft voor uw afspraak bij revalidatie, audiologie of arbeidsexpertise leest u op de pagina coronavirus.
Bekijk bericht

De Libra FIT & FUN dag gaat niet door

Ieder jaar organiseren wij van Libra Revalidatie & Audiologie samen met Willem II betrokken de Libra FIT & FUN dag. Een leuke, sportieve middag voor kinderen/jongeren met een beperking en hun broertjes en of zusjes. Maar vanwege het coronavirus kan deze dag dit jaar helaas niet doorgaan.
Bekijk bericht

Wegwerkzaamheden vanaf 29 juni Kennedylaan Eindhoven

Op maandag 29 juni starten wegwerkzaamheden op de Kennedylaan tussen de Sterrenlaan en de Tempellaan in Eindhoven. Deze werkzaamheden kunnen voor u van invloed zijn wanneer u Libra R&A locatie Blixembosch wil bezoeken.
Bekijk bericht

Revalidatiearts Karin Maas werkte mee aan leidraad nazorg patiënten COVID-19

De Federatie Medisch Specialisten (FMS) heeft in samenwerking met vele andere beroepsverenigingen, waaronder de VRA, een leidraad ontwikkeld die het nazorgproces van patiënten met COVID-19 beschrijft. Karin Maas, Revalidatiearts bij Libra R&A, vanuit Libra werkzaam in het Elkerliek ziekenhuis in Helmond, heeft hieraan meegewerkt namens de VRA. Vanuit de revalidatieartsen is dit een belangrijke inbreng.
Bekijk bericht

Met uw hulp starten we onze zorg weer

De komende periode gaan we onze zorg op de poliklinieken en audiologische centra in fases opstarten. Dat is best een spannende fase, die zowel van klanten als medewerkers alertheid vraagt. Alleen gezamenlijk kunnen wij corona buiten onze deuren houden.
Bekijk bericht

Bibian Mentel zoekt kandidaten voor nieuwe, speciale beenprothese

Bibian Mentel wil met haar Mentelity Foundation de eerste 100 prothesegebruikers een JUMP laten aanmeten. Dit om te bewijzen dat de JUMP de nieuwe standaard moet worden voor prothesegebruikers en te laten zien dat de JUMP bijdraagt aan een vollediger en gelukkiger leven.
Bekijk bericht

Revalidatieweek 2020 geannuleerd

De Revalidatieweek 2020 hebben we helaas moeten annuleren. Alle capaciteit wordt op dit moment ingezet voor de hoogst noodzakelijke zorg. Naar verwachting gaat dit nog langere tijd duren waardoor het niet mogelijk is de Revalidatieweek door te laten gaan.
Bekijk bericht

Coronavrij verklaard, maar iets klopt er niet

Eindelijk hersteld na corona. Je mag weer aan het werk. Maar iets klopt er niet. Je bent snel moe, kan je niet concentreren, vergeet dingen en bent prikkelbaar. Burn-out? Nee. COVID-19 maakt meer kapot dan je denkt.
Bekijk bericht