Direct naar inhoud

Nieuws

Corona update 17 maart

Met ingang van woensdag 18 maart worden zowel de Librasserie op locatie Blixembosch als op locatie Leijpark gesloten voor bezoekers en familieleden. Onze excuses voor het ongemak!
Bekijk bericht

Corona update 16 maart 2020

De afspraken op de poliklinieken gaan zoveel als mogelijk door middels digitale middelen. De poliklinische groepsbehandelingen gaan niet door.
Bekijk bericht

Update corona 15 maart

In verband met het coronavirus zijn nieuwe landelijke maatregelen bekend gemaakt. Achter de schermen is Libra druk bezig om deze plannen te concretiseren.
Bekijk bericht

Corona update 13 maart

Het coronavirus breidt zich uit. Bij Libra zijn nog geen gevallen geconstateerd. Om de veiligheid en verspreiding van het virus voor klanten en medewerkers zoveel mogelijk te waarborgen, nemen wij de volgende aanvullende maatregelen.
Bekijk bericht

Koninklijke onderscheiding voor Vincent Buitendijk

Vincent Buitendijk heeft vandaag in kleine kring een Koninklijke onderscheiding ontvangen bij zijn afscheid als bestuurder van Libra R&A. Lees het persbericht in het nieuwsbericht.
Bekijk bericht

Richtlijn kwetsbare patiënten

Binnen Libra Revalidatie & Audiologie behandelen we ook mensen met een verhoogde kwetsbaarheid bij ziekte en infecties. Denk bijvoorbeeld aan longpatiënten, mensen na een transplantatie, NMA of ALS patiënten. Uit onderzoek blijkt dat kwetsbare mensen veel meer risico lopen bij besmetting met het coronavirus.
Bekijk bericht

Maatregelen en veelgestelde vragen coronavirus

Bij Libra is op dit moment nog geen besmetting geconstateerd van het coronavirus. Wij krijgen veel vragen van uiteenlopende aard. Op deze pagina vindt u de meest gestelde vragen met de antwoorden. Het eerste gedeelte van de vragen heeft specifieke betrekking op Libra. Het tweede gedeelte bevat informatie van de Rijksoverheid (RIVM).
Bekijk bericht

Beweegweek geannuleerd

In de week van 23 - 27 maart zou er een beweegweek op locatie Leijpark plaatsvinden. In verband met de ontwikkelingen van het coronavirus hebben wij deze week helaas moeten annuleren.
Bekijk bericht

Voorlopig geen NAH inloopspreekuur

Voorlopig is er op dinsdag geen NAH inloopspreekuur vanwege coronamaatregelen. Het inloopspreekuur is bedoeld voor mensen met hersenletsel, hun naasten, vrienden en iedereen die betrokken is bij mensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel).
Bekijk bericht

Nieuwe maatregelen coronavirus

Afgelopen weekend heeft het RIVM voor de regio Brabant een nieuwe richtlijn ten aanzien van de verspreiding van het coronavirus afgekondigd. Dit houdt in dat ook Libra de maatregelen heeft aangepast.
Bekijk bericht