Direct naar inhoud

Nieuws

Update coronavirus

Het coronavirus breidt zich uit in Nederland. Op basis van advies van het RIVM en de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen bekijkt Libra per dag of extra maatregelen noodzakelijk zijn.
Bekijk bericht

Maatregelen coronavirus

Het coronavirus (COVID-19) is nu ook in Nederland vastgesteld. Binnen Libra zijn er tot op heden geen meldingen. Libra werkt bij dit soort virussen al jaren volgens een medisch protocol. Voor het coronavirus heeft Libra een speciaal ingericht coronateam dat overleg voert met de GGD en andere regionale zorgverleners.
Bekijk bericht

Gezocht: Vlogger met hart voor de zorg

Libra Revalidatie & Audiologie wil informatieve en inspirerende vlogs gaan maken en laten zien hoe mensen met een beperking een nieuwe balans proberen te vinden in hun leven. En wat de medewerkers van Libra doen om ze daarbij te helpen. We zoeken een vaste vlogger die in eerste instantie één of twee video’s per maand maakt. Interesse? We maken graag kennis met je!
Bekijk bericht

Revalidatieweek 2020

Therapieweek, samen lol maken én een vakantiegevoel. Dat is de revalidatieweek in de zomervakantie. Ben je tussen de 7 en 15 jaar en heb je één arm die minder functioneert? Dan kun jij je nu opgeven voor de Revalidatieweek 2020.
Bekijk bericht

Beweegweek

Van 23 t/m 27 maart vindt er weer een gezellige Beweegweek plaats bij Libra Revalidatie. Dit keer op onze locatie Leijpark. Kom kennismaken met verschillende sport- en beweegmogelijkheden en probeer ze vooral lekker uit.
Bekijk bericht

Op weg naar een rookvrije zorginstelling

De voorterreinen op de locaties Blixembosch en Leijpark worden binnenkort volledig rookvrij. Hiermee bieden wij onze klanten een rookvrije omgeving. Libra R&A wil het roken ontmoedigen om in stappen uiteindelijk te komen tot volledig rookvrije terreinen. Voor onze klanten in de klinieken wordt de rookgelegenheid nog niet verwijderd.
Bekijk bericht

Prachtig filmpje GO Baby GO

Go Baby Go is genomineerd voor de Planetree Awards in de categorie Planetree Innovatie Award. Heeft u al gestemd? Bekijk in het nieuwsbericht een prachtig filmpje over Go Baby Go...
Bekijk bericht

Even voorstellen: Ilse Halma

Sinds januari 2020 werkt Ilse Halma als kinderrevalidatiearts bij Libra Revalidatie & Audiologie. Ilse werkt op verschillende locaties. “Daardoor zie ik elke dag kinderen met uiteenlopende diagnoses. Dat vind ik erg boeiend.”
Bekijk bericht

Tilcursus voorjaar 2020

Uw kind veilig optillen zonder uw rug teveel te belasten. Dat leert u in de cursus ‘Til Wijzer’ van Libra Revalidatie. Deze gratis cursus is speciaal voor ouders/familie van kinderen die in behandeling zijn bij Libra Revalidatie & Audiologie.
Bekijk bericht

Expositie locatie Leijpark

Drie tot vier keer per jaar is er een expositie van uiteenlopende kunstwerken te zien op de locatie Leijpark. Deze exposities zijn altijd vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Van 15 januari t/m 14 april zijn van Jeanne Oerlemans, schilderijen, Claudia van den Dries, fotografie en Marianne van den Berg, sculpturen te bekijken.
Bekijk bericht