Direct naar inhoud

Nieuws

Nieuwe tarieven Librasserie

Vanaf 9 januari 2023 worden de tarieven in de Librasserie aangepast. Het assortiment wordt daarnaast verder uitgebreid in het nieuwe jaar.
Bekijk bericht

Expertisemiddag Taalbrug junior

Op woensdag 25 januari organiseren Taalbrug Junior, Kentalis en Libra een expertisemiddag.
Bekijk bericht

Alle goeds toegewenst!

Na de corona lockdowns en beperkingen van vorig jaar kunnen de meesten van ons dit jaar gelukkig weer de gezelligheid en warmte opzoeken van familie en vrienden.
Bekijk bericht

Proefpersonen gezocht: Terugkeer naar werk na niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

Libra is in een samenwerkingsproject een onderzoek gestart naar het gebruik van Virtual Reality als aanvulling op de cognitieve diagnostiek na niet-aangeboren hersenletsel (NAH) bij jongeren/jongvolwassenen.
Bekijk bericht

‘Ik vind je niet echt een dokter’, hoorde arts Evert Schouten. ‘Een groot compliment’

Met sommige patiënten liep gepensioneerd ziekenhuisrevalidatiearts Evert Schouten bijna veertig jaar op. In een interview met Revalidatie Magazine blikt hij terug op zijn loopbaan en geeft hij zijn visie. ‘Revalidatieartsen kunnen nog veel vaker eerder geraadpleegd worden.’
Bekijk bericht

NAH Inloopspreekuur

Heeft u vragen met betrekking tot NAH of behoefte aan een luisterend oor? Dan kunt u in gesprek met NAH ervaringsdeskundigen.
Bekijk bericht

Praat jij binnenkort als (oud-)cliënt of als ouder/naaste mee over de zorg binnen Libra?

De Cliëntenraad (CR) van Libra Revalidatie & Audiologie praat mee over de gang van zaken binnen de organisatie en adviseert de Raad van Bestuur over alle onderwerpen die voor cliënten van belang zijn. Wij zijn op zoek naar een nieuw lid.
Bekijk bericht

10 jaar samenwerking Libra Weert & Land van Horne

Donderdag 1 december was het 10 jaar geleden dat Libra Revalidatie locatie Weert bij Behandelcentrum aan het Zorgplein Land van Horne is ‘ingetrokken’ en we de samenwerking zijn aangegaan. Proost op deze mijlpaal.
Bekijk bericht

Op naar een dienstverlening 2.0

Woensdag 30 november heeft Libra met schoonmaakbedrijf Asito een nieuwe overeenkomst getekend. Bij deze nieuwe overeenkomst hoort de routekaart “op naar een dienstverlening 2.0”.
Bekijk bericht

Lunch at golden Rock

De Librasserie op locatie Blixembosch is weer een kunstwerk rijker! Namelijk de zeefdruk ‘Lunch at golden Rock’. Maar wat betekent dit schilderij? Wij vroegen het aan de kunstenares; Diana van Oort.
Bekijk bericht