Direct naar inhoud

Nieuws

Nominatie Planetree award 2020

De inzending van Libra Revalidatie & Audiologie: Go Baby GO is genomineerd voor de Planetree Awards in de categorie Planetree Innovatie Award. Breng ook uw stem uit voor Go Baby Go...
Bekijk bericht

Café Brein: ‘reflexzonetherapie'

Maandag 10 februari 2020 organiseert Café Brein de ontmoetings- en informatieavond voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Het onderwerp is: ‘reflexzonetherapie '.
Bekijk bericht

PRPP Interventie cursus bij Libra R&A

In mei geeft organisatie Ergologie de 5-daagse PRPP Interventie cursus in het Nederlands bij Libra R&A. Deze cursus wordt in Nederland slechts 1 – 2 x per jaar gegeven. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor ergotherapeuten.
Bekijk bericht

Ontdek leuke en toegankelijke plekjes

Met de gratis Ongehinderd app heb je altijd en overal zicht op de toegankelijkheid van locaties! Met deze app zie je direct welke voorzieningen aanwezig zijn, zodat jij je niet druk hoeft te maken als je op pad gaat.
Bekijk bericht

Training: Doe weer mee met NAH

In deze training ga je op zoek naar mogelijkheden en kansen om weer mee te kunnen doen. Je gaat aan de slag met oefeningen en krijgt informatie over NAH. Je ontdekt wie je bent met je beperking en hoe je weer mee kunt doen.
Bekijk bericht

Werkzaamheden Dr. Deelenlaan

Vanaf 6 januari 2020 starten werkzaamheden aan de Dr. Deelenlaan voor de snelfietsroute. Het audiologisch centrum Tilburg van Libra R&A is daar gevestigd. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met april 2020.
Bekijk bericht

Bundeling van krachten van SJG Weert, Libra Revalidatie en Land van Horne

In de december editie van de Gezondheidskrant een artikel over de bundeling van krachten van Zorgverleners van SJG Weert, Libra Revalidatie en Land van Horne.
Bekijk bericht

Strategisch beleid 2020-2022

In 2020 begint een nieuwe strategische periode voor Libra R&A. De komende jaren gaan we vanuit de visie en missie aan deze nieuwe ambities werken.
Bekijk bericht

Ilse van den Brand nieuwe revalidatiearts

Sinds november dit jaar werkt revalidatiearts Ilse van den Brand bij Libra Revalidatie & Audiologie op locatie Blixembosch. “Ik ben revalidatiegeneeskunde gaan doen omdat ik het fijn vind om een patiënt te begeleiden in wat een moeilijke periode is in zijn of haar leven.”
Bekijk bericht

Nieuw rooster inloopspreekuur voor en door mensen met hersenletsel

Het inloopspreekuur is bedoeld voor mensen met hersenletsel, hun naasten, vrienden en iedereen die betrokken is bij mensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel). U kunt zo binnenlopen, een afspraak maken is niet nodig.
Bekijk bericht