Direct naar inhoud

Nieuws

Bekijk het decembernummer van RM

Revalidatie Magazine is hét blad over medisch specialistische revalidatie in Nederland. Lees het net verschenen decembernummer.
Bekijk bericht

Programma 'Je zal het maar hebben'

Vanavond om 21.25 uur op NPO 3: 'Je zal het maar hebben' met Evelien van Dongen. Evelien kreeg op 21-jarige leeftijd een herseninfarct en hield daar onder andere afasie aan over. Evelien heeft gerevalideerd bij Libra R&A.
Bekijk bericht

Regel je zorg goed

Welke zorgverzekering neemt u in 2020? Blijft u bij de huidige verzekering of gaat u over op een nieuwe? En welke dan?
Bekijk bericht

Café Brein: “Samen zingend 2019 uit…”

Maandag 9 december 2019 organiseert Café Brein de ontmoetings- en informatieavond voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).
Bekijk bericht

Libra Revalidatie & Audiologie benoemt nieuwe bestuurder

Met ingang van 15 februari 2020 is Marie-Louise Vossen benoemd tot bestuurder van Libra Revalidatie & Audiologie. Zij volgt dan Vincent Buitendijk op, die met pensioen gaat.
Bekijk bericht

Beweegweek Weert: een zeer geslaagde week

Tijdens de Beweegweek Weert van 11-15 november heeft men kennis kunnen maken met verschillende beweegactiviteiten en verschillende sport- en beweegaanbieders. Het was dan ook een zeer geslaagde week waarbij plezier in bewegen en het belang van bewegen centraal stonden.
Bekijk bericht

Grote belangstelling voor jaarlijkse VIN-informatiemiddag

Bij de VIN komen jaarlijks veel verzoeken binnen voor rondleidingen en meer informatie over het programma Vroege intensieve neurorevalidatie. Daarom organiseren de medewerkers van de VIN jaarlijks een informatiemiddag voor geïnteresseerden. Woensdag 13 november kwamen ruim 50 medewerkers van organisaties uit ons netwerk naar locatie Leijpark voor informatie en workshops over het programma VIN.
Bekijk bericht

Revalidatie Magazine Jaaruitgave

Revalidatie Magazine is hét blad over medisch specialistische revalidatie in Nederland. Het verschijnt ieder kwartaal digitaal en één keer per jaar als gedrukt magazine.
Bekijk bericht

Dag van de Mantelzorg

Zondag 10 november is de landelijke ‘Dag van de Mantelzorg’. Libra R&A draagt deze landelijke themadag een warm hart toe. We nodigen u van harte uit om uw mantelzorger met een aardigheidje te bedanken voor zijn of haar hulp aan u.
Bekijk bericht

Gezocht: Innovatieve oplossingen / concepten

Sportinnovator is op zoek naar innovatieve oplossingen/ concepten gericht op bewegen en spelen voor kinderen met een beperking. Hiervoor staan twee challenges uitgeschreven op StartHubs, een open innovatie platform dat organisaties koppelt aan startups & scale-ups om innovatie te versnellen. Het Ir. Otten Fieldlab wil graag samen met jullie hieraan bijdragen.
Bekijk bericht