Direct naar inhoud

Nieuws

Willemijn van Erp in de Volkskrant

Ze ademen, slikken en doen hun ogen open en dicht, maar achter die ogen lijkt van bewustzijn geen sprake meer. Willemijn van Erp hoopt de zorg te verbeteren voor de ‘meest kwetsbare patiënten’, die in een niemandsland tussen leven en dood verkeren.
Bekijk bericht

CP café: de naaste omgeving

Ouders van kinderen met CP staan bij ons vaak centraal. Maar hoe gaat het eigenlijk met de naaste omgeving. Vanavond gaat de aandacht naar de andere familieleden. Is de rol van een opa of oma anders? En hoe is het om een broertje of een zusje met CP te hebben.
Bekijk bericht

Beweegweek Weert 2019

Land van Horne locatie en Libra Revalidatie organiseren van maandag 11 t/m vrijdag 15 november 2019 'De Beweegweek Weert'.
Bekijk bericht

5km4all: met een lach en een traan

Afgelopen zaterdag heeft Team Libra samen de 5km4all getrotseerd. De 5km4all is een onderdeel van de Marathon Eindhoven waarbij iedereen 3 km of 5 km af kan leggen op zijn/haar eigen manier. Je kon meedoen in een rolstoel, handbike, te voet, op skeelers etc. Iedereen had zijn/haar eigen persoonlijke doel en uitdaging.
Bekijk bericht

Inloopspreekuur voor en door mensen met hersenletsel

Het inloopspreekuur is bedoeld voor mensen met hersenletsel, hun naasten, vrienden en iedereen die betrokken is bij mensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel). U kunt zo binnenlopen, een afspraak maken is niet nodig.
Bekijk bericht

Wederom een geslaagde Fit en Fun dag

Een super leuke middag op locatie Leijpark gisteren, samen met Willem II. Trots op onze cliëntjes! Bekijk de aftermovie.
Bekijk bericht

De Week van de Afasie

Deze week organiseert AfasieNet, hét landelijke platform voor afasie in Nederland, ‘De Week van de Afasie.’ Het is de eerste keer dat deze week wordt georganiseerd. Met deze week wil AfasieNet een grotere bekendheid geven aan afasie en laten zien dat afasie mensen door heel Nederland raakt op heel veel verschillende manieren.
Bekijk bericht

'Volhardend Libra op weg naar energieneutrale bedrijfsvoering'

Mooi artikel over Duurzaamheid bij Libra R&A op Klimaatplein.com: Libra Revalidatie & Audiologie is een aansprekend voorbeeld van een zorginstelling die in rap tempo energie bespaart.
Bekijk bericht

Go baby Go NL workshop

Zaterdag 2 november is er weer een workshop van Go baby Go NL op locatie Blixembosch. Tijdens deze workshop gaan gezinnen sleutelen aan een speelgoedauto die vervolgens mee naar huis kan.
Bekijk bericht

Communicatiecursus 2019-2020

Slechthorendheid kan mensen isoleren. Om te leren omgaan met slechthorendheid verzorgen een logopedist en een maatschappelijk werker van Libra een communicatiecursus. De nieuwe data zijn bekend.
Bekijk bericht