Direct naar inhoud

Nieuws

Kijk mee naar de Libra Bikers tijdens de HandbikeBattle 2019!

Op 13 juni is het tijd voor de 7e editie van de HandbikeBattle op de Kaunertalergletscher in Oostenrijk. Onze Libra Bikers zijn in topvorm en hebben er zin in!
Bekijk bericht

NAH-kernteam biedt online hulp

De site NAH-loket.nl is op 14 mei live gegaan. Cliënten, familie/naasten en zorgprofessionals kunnen op de site terecht voor antwoorden op hun vragen over niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Die vragen worden uitgezet binnen een kernteam van zorgprofessionals.
Bekijk bericht

Zorgplein Land van Horne binnenkort geopend

De nieuwbouw van het Zorgplein Land van Horne in Weert is officieel afgerond en de sleutel overhandigd aan eigenaar Stichting Land van Horne. De komende week wordt het zorgplein verder ingericht. Het complex zal op 17 juni in gebruik genomen worden. Libra Revalidatie & Audiologie heeft ook een vestiging op het zorgplein en biedt op deze locatie in Weert medisch specialistische revalidatie.
Bekijk bericht

Werkconferentie boeit en bindt

Op 14 mei heeft de tweede editie van de werkconferentie ‘Boeien en Binden’ in Tilburg plaatsgevonden. Libra Revalidatie & Audiologie was één van de sprekers tijdens deze boeiende dag, waarop zorgprofessionals en ervaringsdeskundigen kennis konden uitwisselen over niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Er was genoeg gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en de verbinding te zoeken.
Bekijk bericht

'Hard trainen en dan knallen op die berg!'

Over een paar weken is het zover! Na maanden hard trainen gaan onze 'Libra Bikers' op 13 juni de Kaunertal Gletsjer in Oostenrijk beklimmen. De Wintelrese Sylke van Hest (31) is één van de deelnemers van de Handbikebattle, een sportieve handbikewedstrijd tussen handbiketeams van revalidatiecentra.
Bekijk bericht

‘Snelle Jelle’ hervond de balans

Vandaag is het de Europese Dag van de Beroerte. Elk jaar worden zo'n 41.000 mensen getroffen door een beroerte. Dat zijn ongeveer 113 mensen per dag. Ongeveer 80% van de mensen met een beroerte heeft een herseninfarct. Zo ook Mariëlle van der Aa.
Bekijk bericht

Nieuwe locatie AC Breda

Vanaf maandag 24 juni a.s. heeft het Audiologisch Centrum (AC) in Breda een nieuwe locatie. Bekijk het bericht voor de nieuwe adresgegevens.
Bekijk bericht

APK van uw loopbaan. Doet u mee?

Bij Libra Arbeidsexpertise kunt u terecht voor gratis ontwikkeladvies van onze deskundige loopbaancoach. In 2019 is het mogelijk voor mensen van 45 jaar of ouder die meer dan 12 uur werken om gebruik te maken van een gratis ontwikkeladvies door een loopbaanadviseur. Dit is mogelijk door een tijdelijke subsidieregeling van het Ministerie van SZW.
Bekijk bericht

Sporten en bewegen is leuk, ook met een beperking!

Wilt u handboogschieten tijdens het WK Para Handboogschieten in Den Bosch? Of is wandelen en fietsen meer iets voor u? Kom dan naar de Beweegweek voor revalidanten in Weert op 3 en 5 juni. Op het sportcentrum van Libra Revalidatie & Audiologie kunt u ook altijd komen sporten. Wij willen u graag laten ervaren dat sporten leuk is!
Bekijk bericht

Cliëntenraad zoekt versterking

De Cliëntenraad (CR) van Libra Revalidatie & Audiologie praat mee over de gang van zaken binnen de organisatie en adviseert de Raad van Bestuur over alle onderwerpen die voor klanten van belang zijn. Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuw lid.
Bekijk bericht