Direct naar inhoud

Nieuws

Wat zijn volgens u de belangrijkste onderzoeksvragen voor mensen met CP?

Uit de behoeften van mensen met Cerebrale Parese en hun naasten, in nauwe samenwerking met onderzoekers en zorgprofessionals wordt de nationale onderzoeksagenda voor CP opgesteld. Laat CP-Net weten wat volgens u de belangrijkste onderzoeksvragen zijn.
Bekijk bericht

Het nieuwe Revalidatie Magazine is uit!

In deze RM onder andere: Trots door tennis | Fedde revalideert in de klimhal | Zelfstandig reizen met dwarslaesie | Arie voelt zich compleet met robothand | ICT-dokter nieuw in revalidatieland.
Bekijk bericht

Inloopspreekuur voor mensen met hersenletsel

Het inloopspreekuur is bedoeld voor mensen met hersenletsel, hun naasten, vrienden en iedereen die betrokken is bij mensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel). U kunt zo binnenlopen, een afspraak maken is niet nodig.
Bekijk bericht

My Special Day

Op 30 maart 2019 organiseert de MS Vereniging Brabant Zuid Oost My Special Day, het vervolg op de Feel Good Day van afgelopen jaar. Het thema dat hoort bij deze dag is ‘Bewegen’.
Bekijk bericht

Libra Revalidatie lanceert innovatief revalidatiehulpmiddel

Het Ir. Otten Fieldlab, onderdeel van Libra Revalidatie & Audiologie, ontwikkelde een nieuw innovatief oefengereedschap voor mensen met een beperking; de Fitbox2Go.
Bekijk bericht

Groot onderhoud zwembad locatie Blixembosch

In week 10 (4-10 maart) en week 11 (11 t/m 17 maart) is het zwembad gesloten ivm onderhoud. In week 11 (11 t/m 17 maart) kan Libra gedeeltelijk gebruik maken van het bad van de Mytylschool Eindhoven.
Bekijk bericht

Zwemclinics met de Livit Zwemflipper

Livit ontwikkelde samen met Libra Revalidatie een universele zwemflipper. Tijdens de zwemclinics op woensdag 27 februari en 20 maart kunt u nu deze zwemflipper uitproberen bij Libra Revalidatie, locatie Leijpark in Tilburg.
Bekijk bericht

Netwerkavond eerste lijn met als thema DCD

Op maandag 11 maart 2019 organiseert Libra Revalidatie en Audiologie, locatie Blixembosch te Eindhoven een bijeenkomst voor behandelaren van kinderen in de regio Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg. Het thema van deze bijeenkomst is: DCD.
Bekijk bericht

Libra R&A ook in 2019 weer gecertificeerd

Elk jaar beoordelen auditoren van DNV-GL of onze organisatie nog voldoet aan de gestelde eisen ISO voor de Zorg (kwaliteit) en VMS /NTA normen (Patiëntveiligheid).
Bekijk bericht

Revalidatieweek 2019

Therapieweek, samen lol maken én een vakantiegevoel. Dat is de revalidatieweek in de zomervakantie. Ben je tussen de 7 en 15 jaar en heb je één arm die minder functioneert? Dan kun jij je nu opgeven voor de Revalidatieweek 2019.
Bekijk bericht